Expoziţie şocantă la mall: Atrocităţi împotriva practicanţilor Falun Gong GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţia de pictură a avut succes în toată lumea
Expoziţia de pictură a avut succes în toată lumea

O inedită expoziţie de picturi poate fi admirată de timişoreni la etajul II din Iulius Mall. Iniţiatorii evenimentului au dorit să atragă atenţia asupra atrocităţilor care se comit în China împotriva practicanţilor de Falun Gong.

Picturile reprezintă persecuţiile şi torturile făcute de poliţiştii chinezi. Unii din artişti au fost chiar ei înşişi victime ale persecuţiei, fiind deţinuţi şi torturaţi pentru că practică Falun Gong. Expoziţia vine de la Budapesta, dar a a avut parte de succes în peste 40 de ţări din întreaga lume.
Prin intermediul acestei colecţii de tablouri create de artişti consacraţi din întreaga lume, oamenii au posibilitatea de a afla despre modul în care practicanţii Falun Gong au înfruntat persecuţia cu un curaj fără compromis. Lucrările exprimă triumful personal şi rezistenţa morală în faţa terorii, durerii şi torturii”, a spus Kuki Szabolcs, preşedintele Asociaţiei Falun Dafa România.



Vezi galerie foto cu expoziţia din mall

Peste 3.200 de morţi

Falun Gong este interzis din 1999 în ţara de origine-China. Principiile de bază ale Falun Gong: "Adevăr, Compasiune, Toleranţă", nu sunt acceptate de regimul comunist caracterizat prin control, constrângere şi violenţă.

Până în prezent s-a confirmat faptul că peste 3.200 de practicanţi Falun Gong chinezi au fost torturaţi până la moarte de către poliţie şi milioane au fost întemniţaţi sau trimişi în lagăre de muncă.


Expoziţe Falun Gong
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite