Explozie în Complexul Studenţesc din Timişoara în urma unei acumulări de gaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Explozia a avut loc azi-noapte pe strada Socrate din Complexul Studenţesc. Mai multe cămine au fost evacuate, iar accesul pe stradă a fost blocat de pompieri. Acumularea de gaze ar fi putut avea loc din cauza unor lucrări efectuate în zonă cu puţin timp.

Panică printre studenţi, în noaptea de joi spre vineri, în urma unei explozii ce a avut loc în campusul studenţesc al oraşului. O explozie a avut loc pe strada Socrate, în subteran, după ce un om al străzii a aprins o lumânare într-un canal. În următoarea fracţiune de secundă, întreg complexul a auzit explozia. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la locul incidentului, iar tinerii care locuiesc în imediata apropiere au ieşit în stradă. Singura victimă a fost omul străzii, care s-a ales cu arsuri pe mâini şi pe faţă.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Timp de două ore accesul pe stradă a fost blocat, timp în care specialiştii E-On au verificat dacă mai există acumulări de gaze în zonă. Bănuiala specialiştilor, dar şi a pompierilor, este că acumularea de gaze a avut loc după ce pe stradă au avut loc mai multe lucrări.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite