Explozie în Complexul Studenţesc din Timişoara. Viaţa tinerilor dintr-un cămin a fost pusă în pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt camere au fost distruse de suflul deflagraţiei, în timp ce întreg căminul a fost evacuat. În total, aproape 100 de studenţi au fost nevoiţi să îşi găsească, pentru această noapte, alt acoperiş deasupra capului.

Mai multe ambulanţe, autospeciale ale pompierilor, dar şi echipaje ale jandarmilor au ajuns rapid la căminul 14C, locul în care a avut explozia. În cămin se aflau 80 de studenţi care au ales să rămână în Timişoara pe perioada vacanţei. Bubuitura s-a auzit şi la căminele din imediata apropiere, astfel că oamenii legii au decis să împrejmuiască zona şi să îi evacueze pe studenţi.

La faţa locului au sosit şi mai mulţi specialişti ai furnizorului de gaz, care bănuiesc că ar fi vorba de o acumulare de gaze. Culmea, tot astăzi, alimentarea cu gaz a întregului cămin a fost întreruptă pentru înlocuirea unei magistrale din zonă. "Am fost sesizaţi la Serviciul de Urgenţă 112 cu privire la o explozie ce ar fi avut loc în căminul 14 din Complexul Studenţesc din Timişoara. La faţa locului s-a constatat că a fost vorba de o deflagraţie, care din fericire nu a fost urmată şi de un incendiu. De asemenea, nu au fost înregistrate nici victime omeneşti, iar pagubele materiale sunt minime pentru o astfel de situaţie. Cercetări continua alături de specialiştii EOn Gaz", a spus Lucian Mihoc, reprezentant al ISU Banat.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite