Timişoara: Executat în stil mafiot pentru ţigări şi ciocolată (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Executat în stil mafiot pentru ţigări şi ciocolată (UPDATE)
Timişoara: Executat în stil mafiot pentru ţigări şi ciocolată (UPDATE)

Paznicul unui bar din localitatea Alioş a fost găsit mort cu o pungă pe cap şi cu mâinile legate la spate. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost executat de indivizi care au spart barul din localitatea şi au furat ţigări şi ciocolată.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Primele imagini cu scena crimei bizare în stil mafiot

Victima crimei în stil mafiot era angajată în perioada de probă

Victima crimei în stil mafiot a fost sufocată cu o pungă trasă pe cap

Jaf în stil mafiot pe drumul Timişoara-Lipova: paznicul a fost legat şi ucis

Cadavarul bărbatului a fost descoperit de dimineaţa, la ora 7.30, în spatele terasei barului din centrul localităţii Alioş, aflată la 40 de kilometri de Timişoara.

Cornel Mercea, de 54 de ani, avea mâinile legate la spate cu şireturile de la adidaşi şi o pungă pe cap. În plus, o bluză era înfăşurată în jurul gâtului.

Un levrier, posibila armă a crimei

Criminaliştii au venit de urgenţă să culeagă urme de la locul crimei, care a avut loc lângă gunoiul depozitat în spatele grădinii. Din primele cercetări, poliţiştii au aflat că bărbatul a fost bătut cu un obiect dur, posibil un levier, care nu a fost găsit la locul crimei.

Ofiţerii de la Judiciar presupun că victima, care era paznic de două zile la barul din localitate, a suprins hoţii care au încercat să dea lovitura la bar. Victima a fost atacată de hoţii care au rupt lacătul localului şi au pătruns în clădire. „Din primele cercetări rezultă că moartea bărbatului a fost violentă.

Agresorii au plecat cu tutun şi ciocolată

Se va face autopsia cadavrului, pentru a se stabili dacă moartea a survenit în urma loviturilor sau în urma asfixiere”, a declarat Marinela Apostolache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Agresorii nu au găsit bani în magazin şi au dispărut doar cu câteva pachete de ţigări şi cu ciocolată. Oamenii legii au adus şi un câine de urmă, pentru că presupun că ucigaşul este din sat, însă câinele i-a condus pe poliţişti la casa victimei.

Victima nu avea copii şi a fost concediat de curând de la o firmă din Timişoara. El era şomer de câteva luni şi s-a angajat la bar.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite