Excentricul designer timişorean Adrian Haiduc a debutat în muzică VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Haiduc, una din vedete de tabloid din Timişoara, s-a lansat şi în muzică, sub numele de scenă J’Weller. Prima piesă a fost prezentat în clubul Princess din Bucureşti

Timişoreanul Adrian Haiduc s-a făcut cunoscut cu lansări de colecţii de bijuterii care mai de care mai excentrice. A început cu bijuterii pentru animale de companie, a trecut apoi a început să realizeze bijuterii pentru Cartea Recordurilor: Printre ele se află prezentare de modă la cea mai mare înălţime, care a avut loc la Gimbabv, unde paraşutiştii au sărit din avion cu colecţia de bijuterii „Man’s on Air” şi cel mai lung cercel.

Designerul trăsnit a realizat şi o colecţie de cercei şi coliere din faşă ghipsată, instrumente şi pense chirurgicale, fiole şi medicamente.
Cariera muzicală a început în acest week-end, în Clubul Princess, din Bucureşti, în cadrul prezentării colecţiei de bijuterii „B Under”.

Adrian Haiduc şi-a ales şi un nume de scenă, J’Weller, despre care spune că este inspirat de bijuterii, iar prima piesă, „Everyday”, a fost compusă de Alin Radu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite