Ex-consilier local găsit mort pe acoperişul unei foste cazarme militare după ce a fost înţepat de albine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâmplare de groază, azi-noapte, între satele Stamora Germană şi Gaiul Mic. Un fost consilier local din Deta a fost găsit fără suflare pe acoperişul unei cazarme militare. Omul a fost atacat de albinele dintr-un stup aflat într-unul dintre hornuri, dar nu a mai putut fi salvat. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a aduce jos trupul neînsufleţit.

14 persoane au asistat înmărmurite cum una dintre rudele lor a urcat pe acoperişul locuinţei improvizate în care locuiau - o fostă cazarmă militară aflată în câmp - pentru a muta un stup de albine care îşi găsise casă într-unul dintre hornuri. Apicultor de o viaţă şi fost consilier local în Deta, judeţul Timiş, Vasile Birovescu nu plănuia să petreacă prea mult timp pe acoperiş.

A pus pe el o simplă mască pentru a se apăra de albine, dar la un moment dat a făcut un pas greşit. În acel moment, albinele din stup l-au atacat, iar bărbatul nu a mai reuşit să se apere. Degeaba s-au suit şi alte persoane pe acoperiş pentru a sări în ajutorul rudei lor, pentru că bărbatul era fără suflare.

image

Text foto: Acoperişul unde işi aveau stupul albinele

"Fratele meu ştia ce face. Şi în anii trecuţi albinele şi-au făcut adăpost în hornuri, dar atunci nu a avut probleme. Acum a făcut exact acelaşi lucru, doar că ceva nu a mers bine. A murit sub ochii mei. Avea două fete la Timişoara care au rămas fără tată", a spus Dumitru Adam, fratele victimei.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" au intervenit pentru a coborâ trupul neînsufleţit. Tot pompierii militari au alungat şi albinele din horn.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite