Estonianul Sergei Lepmets, primul transfer la Poli Timişoara FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii pregătiţi de Duşan Uhrin jr. s-au reunit la stadionul „Dan Păltinişanu”, la startul pregătirilor pentru returul campionatului. Primul jucător transferat de Poli este portarul estonian Sergei Lepmets, de 22 de ani.

Duşan Uhrin junior va avea la dispoziţie un lot de 33 de fotbalişti cu care va pleca miercuri în primul cantonament al iernii, la Debrecen (Ungaria). La primul antrenament au o serie de jucători. Pantilimon nu a putut decola de pe aeroportul din Bacău din cauza condiţiilor meteo, iar Helder, Rocha şi Rickets sunt aşteptaţi să sosească la Timişoara în această seară.
 “Sunt bucuros că am revenit la Timişoara. De această dată urmează o perioadă mai dificilă, pentru că avem obiective de îndeplinit. Sper să readucem şi publicul la stadion”, a spus tehnicianul Duşan Uhrin jr. Acesta a recunoscut că bugetul echipei nu permite transferuri răsunătoare, însă  este posibil ca în cantonamentul din Spania să sosească şi alţi jucători noi.



“Cert este că Dukici şi Chiacu vor pleca. Pentru Taborda există mai multe oferte, dar vom vedea ce se va întâmpla cu el. Avem 33 de fotbalişti. După cantonamentul din Spania ne vom decide şi vom reduce acest lot. E prea devreme să discut despre cine pleacă şi cine mai vine, trebuie să îi cunosc pe cei pe care îi am”, a mai spus cehul.



Duşan Uhrin jr revine ca antrenor la Timişoara după un an şi jumătate. “Aveam o echipă mai luptătoare atunci, însă cea de acum e mult mai tehnică”, a spus Uhrin jr.



Portar din Estonia

La primul antrenament din 2011, au apărut doi portari noi în lot. Ese vorba de estonianul Sergei Lepmets, care a fost transferat de la Levadia, echipă de pe locul doi în campionatul micuţului stat Baltic. Portarul de 23 de ani a semnat deja contractul cu Poli şi a fost adus pentru a-l înlocui pe Taborda. Al doilea este juniorul de 18 ani, Paul Iordache.

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite