Timişoara: Escrocul de la Radisson şi-a înşelat chiar şi fostul profesor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Escrocul de la Radisson şi-a înşelat chiar şi fostul profesor
Timişoara: Escrocul de la Radisson şi-a înşelat chiar şi fostul profesor

Cotidianul timişorean Renaşterea Bănăţeană a publicat un articol în care un fost profesor al lui Andrei Nadasdy, unul dintre ţeparii Radisson, se plânge că a fost înşelat de escroc şi partenerul acestuia.

Citeşte şi alte detalii interesante despre cea mai mare escrocherie din Vestul României:

Timişoara: Escrocii care au dat cea mai mare ţeapă imobiliară din Vest au stat la masă cu magistraţi

Timişoara: Escrocii care au dat cea mai mare ţeapă imobiliară din Vest au fost ajutaţi de şeful Gărzii Financiare

Timişoara: Cea mai mare ţeapă imobiliară din Vestul României în 50 de volume de dosar DNA

EXCLUSIV Amendă record pentru avocatul unui arestat în cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României

EXCLUSIV Cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României

Gruia Cuzman, fostul profesor al lui Andrei Nadasdy susţine că a avut încredere oarbă în fostul său elev, care l-a înşelat cu aproape un miliard de lei vechi. Bătrânul a închiriat o casă lui Nadasdy, locaţie ce a devenit şi sediul firmei Radisson. Cuzman şi-a ridicat primele semne de întrebare când a aflat că Radisson intră în lichidare judiciară. Tot atunci, fostul profesor a realizat că a fost falsificat contractul de închiriere. "Au rupt o foaie din contract şi au trecut o perioadă de 99 de ani, în loc de zece ani, cum ne înţelelesesem", spune Gruia Cuzman, care a mai aflat, cu ocazia cercetărilor, că mai are de achitat şi uriaşe restanţe la utilităţile publice (gaz şi curent electric), pe care chiriaşii nu le onoraseră, arată jurnaliştii de la Renaşterea Bănăţeană.

Dat afară din propria casă de gărzile de corp ale escrocilor


Potrivit aceleiaşi surse după toată această poveste Cuzman a pierdut doi ani prin tribunale pentru a-şi recupera casa. Mai mult decât atât, când a încercat să meargă în propria casă, bărbatul a fost dat afară de gărzile de corp ale escrocilor. După ce a aflat că escrocii au fost arestaţi, bătrânul îi mulţumeşte lui Dumnezeu că nu a acceptat schimbul propus de escroci: casa în schimbul unor apartamente „virtuale” care nu au fost construite niciodată.

Citeşte alte detalii interesante despre cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României şi află care a fost modul de operare al escrocilor astăzi pe timisoara.adevărul.ro

image
image
image



VEZI VIDEO CU O ANCHETĂ DE TELEVIZIUNE REALIZATĂ DE TVR DUPĂ DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE JURNALIŞTII DE LA REDACŢIA ADEVĂRUL DE SEARĂ DIN TIMIŞOARA:

           

Urmăreşte dezvăluirile despre acest caz din EDIŢIA LOCALĂ a ziarului

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite