Timişoara: Escrocii care au dat cea mai mare ţeapă imobiliară din Vest au stat la masă cu magistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Escrocii care au dat cea mai mare ţeapă imobiliară din Vest au stat la masă cu magistraţi
Timişoara: Escrocii care au dat cea mai mare ţeapă imobiliară din Vest au stat la masă cu magistraţi

Ciprian Nistor şi Andrei Nadasdy au participat, alături de personae impoatente din magistratură, la mese festive date de fostul şef al Gărzii Financiare.

Citeşte şi alte detalii interesante despre cea mai mare escrocherie din Vestul României:

Timişoara: Escrocii care au dat cea mai mare ţeapă imobiliară din Vest au fost ajutaţi de şeful Gărzii Financiare
Timişoara: Cea mai mare ţeapă imobiliară din Vestul României în 50 de volume de dosar DNA
EXCLUSIV Amendă record pentru avocatul unui arestat în cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României
EXCLUSIV Cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României

Dosarul în care sunt anchetaţi Ciprian Nistor (foto jos 1) şi Andrei Nadasdy (foto jos 2) nu a putut să fie întocmit la Timişoara, spun surse judiciare importante, pentru că cei doi artizani ai afacerii Radisson beneficiau de protecţia unor personaje importante.



„Practic, prin diverse persoane, cei doi au reuşit să intre în contact cu personaje cheie din garda financiară, finanţe, procurori sau persoane influente din Poliţie”, a spus sursa citată.



Alături de şeful Gărzii Financiare, la momente importante

image
image

Nistor şi Nadasdy au fost văzuţi chiar şi la evenimente importante din viaţa fostului şef al Gărzii Financiare Timişoara, Ionel Olari. „Au fost invitaţi şi au mers la nunta fiului lui Ionel Olari. Acolo era toată spuma oraşului, de la şeful DNA de atunci până la procurori din conducerea Parchetului Curţii de Apel”, a mai spus sursa citată. 

  

Vasile Vlad Speriusi (foto sus), fost şef al DNA Timişoara, a recunoscut acum câteva luni că a participat la acea petrecere şi a indicat chiar numele unor procurori de la Parchetul Curţii de Apel care au mai stat la masă cu escrocii Radisson. „Care este problema ? Au fost şi de la Parchetul Curţii şi judecători. Oameni care am fost invitaţi”, a spus Speriusi. Ulterior, când păgubiţii Radisson au insistat cu plângerile penale, sub şefia lui Speriusi, DNA Timişoara a emis o soluţie de NUP în acest dosar, prin care escrocii scăpat basma curată. În aceeaşi soluţie, instituţia condusă de Speriusi arăta că Ionel Ionel Olari (foto jos) nu se face vinovat de nicio faptă penală, chiar dacă acesta, fiul şi nora lui au beneficiat cu toţii de excursii de lux achitate din banii victimelor escrocheriei Radisson.

  

Vacanţe de 100.000 de euro

Conform procurorului Viorel Cerbu de la Departamentul Naţional Anticorupţie, care a cerut la Tribunalul Bucureşti arestarea celor doi escroci, suma totală plătită de Nistor şi Nadasdy pentru excursii de lux, din banii victimelor, depăşeşte 100.000 de euro

Arestaţi pentru fapte grave

La insistenţele păgubiţilor, care au ajuns chiar şi să protesteze în stradă, DNA Bucureşti a preluat dosarul şi a cerut arestarea celor doi escroci. Tribunalul şi Curtea de Apel Bucureşti au concluzionat că există probe temeinice că cei doi au comis o serie de infracţiuni extrem de grave şi se impune arestarea lor (foto jos). Surse apropiate anchetei spun că procurorii vizează acum persoanele cu funcţii importante care i-au protejat pe cei doi escroci. 

image
image
image
image
image
image

Citeşte alte detalii interesante despre cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României şi află care a fost modul de operare al escrocilor astăzi pe timisoara.adevărul.ro

image
image
image



Citeşte mâine detalii despre cum au ajuns la arest escrocii Radisson, ce amendă a luat avocatul lor şi ce tertipuri au încercat pentru a scăpa de arestare, în EDIŢIA DE TIMIŞOARA a ziarului

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite