Eroul din cartierul Dacia va fi premiat, în timp ce fanii lui vor să îi extermine pe boschetari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce "cămăşile verzi" îşi pregătesc ofensiva, un regizor timişorean a decis să îl premieze financiar pe Daniel Popescu, tânărul de 27 de ani care a salvat de la moarte o tânără al cărei gât era tăiat de un om al străzii. La câteva ore de faptul eroic, tânărul nu a mai fost de găsit.

Timişoreanul Daniel Popescu a dovedit că în Timişoara încă mai există simţ civic, după ce a sărit în ajutorarea unei femei care era la un pas să fie ucisă. După ce l-a îndepărtat pe ucigaş, băiatul a aplicat legea pumnul pentru a clarifica situaţia. După ce ambulanţa a transportat-o pe victim la spital, vecinii din cartier l-au vizitat pe erou.

image

Foto: Boschetarul intenţiona să o ucidă pe femeie pentru că aceasta i-ar fi dator bani, spune agresorul

Impresionat de povestea prezentată de "Adevărul de seară Timişoara", un regizor timişorean de origine germană a decis să îl premieze financiar pe Daniel Popescu. "Bunul simţ şi omenia încă nu au murit şi asta mă bucură. Simţul civic trebuie premiat. Am să îi ofer domnului Popescu un premiu de 500 de lei", a spus Oscar Berger.

image

Foto: În prezent, victima este în afara oricărui pericol

Revoltaţi de întâmplarea care a avut loc, ieri dimineaţă, în cartierul Dacia, mai mulţi cititori şi-au făcut publice dorinţele: "Pe ăsta dacă-l văd în oraş am să-l bat atât de nasol încât nu-şi va mai mişca decât ochii. Dacă dau de el pe stradă il facimediat, oriunde ar fi. Nu le mai daţi nimic ăstora, nici bani, nici mâncare, nimic. Poate aşa crapă şi scăpăm de ei", spune Mihai. Sima e de părere că "a sosit vremea cămăşilor verzi. Cunoscătorii ştiu de ce. pentru ceilalţi de nuanţa lu ăsta (agresorul) aveţi grijă , sosim." Există chiar un întreg forum dedicate subiectului.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Timiş spun că vor urmări subiectul mare atenţie

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite