Elevii chiulangii de la Liceul Auto joacă şah prin parcuri stimulaţi de doze de bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă razie a poliţiei împotriva absenteismului şcolar scoate la inveală un nou trend în şcolile timişorene: elevii care luni dau BAC-ul şi-au luat "liber" de la ore, stau în parcurile din faţa şcolii şi îşi stimulează inteligenţa cu alcool. Chiulangii sunt la un pas de exmatriculare.

Mai multee echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Timiş au primit în această dimineaţă o misiune în care trebuiau să verifice dacă elevii din licee şi şcoli generale sunt sau nu la ore. Cum temperaturile au crescut, elevii au decis să chiulească, iar orele de şcoală să şi le petreacă în parc. Mai inventivi au fost cei de la Liceul Auto din Timişoara, care au ieşit în parcul din faţa instituţiei cu o tablă de şah şi bere. Astfel, lecitina a fost înlocuită cu drojdie.

image

După ce au fost identificaţi de către oamenii legii, elevii au fost invitaţi la o şedinţă cu diriginţii şi profesorii lor. Pentru că şi-au permis să chiulească, elevii s-au ales cu media scăzută la purtare şi vor executa cinci zile de serviciu în folosul comunităţii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite