EXCLUSIV Un elev de 16 ani a chiulit de la ore şi a ajuns în comă alcoolică după ce s-a îmbătat cu pălincă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi puştani din Timişoara s-au gândit să îşi facă ziua mai bună cu o sticlă de pălincă de casă. Spre nenorocul lor, au fost săltaţi de un poliţist în civil, care i-a predat unui echipaj de la ambulanţă.

Elevii în calasa a X-a la un liceu din oraş s-au gândit să chiulească de la ore şi s-au refugiat în Parcul Botanic. Cei doi au băut cot la cot, însă unul din ei, mai slab la băutură, a ajuns pe patru cărări. Cherceliţi bine, tinerii au plănuit să ajungă în Piaţa Unirii, cu gândul să se odihnească într-un bar. Ghinion pe capul lor, pentru că au fost văzuţi de un poliţist în civil. Alarmat de cazurile din ce în ce mai dese cu tineri consumatori de etnobotanice, acesta decis să îi ia la întrebări pe puşti.



Ameţitul a fost luat cu salvarea

Ambulanţă

Poliţistul şi încă doi colegi de şcoală i-au dus pe cei doi turmentaţi la o maşină de salvare, care staţiona în piaţă. Unul dintre ei, aflat în stare avansată de ebrietate, a fost dus de medici la spital. „Eu i-am spus să nu mai bea. Nu ştiu ce l-a apucat. Probabil că a sărbătorit o notă bună. Nu a consumat etnobotanice, ci a băut doar pălincă. E băut rău”, a spus unul din tineri care l-au însoţit pe băiat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite