Egalitate între BCM Elba Timişoara şi CSU Sibiu după primele meciuri din play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii au câştigat unul dintre cele două meciuri disputate în deplasare, fapt care îi face favoriţi pentru calificarea în semifinale. După victoria de vineri, „Leii din Banat” au pierdut ieri la un singur punct, 78-77 pentru Sibiu.

CSU Sibiu a reuşit să îşi ia revanşa după ce în meciul de vineri a pierdut fără drept de apel partida disputată tot cu Elba Timişoara. Elevii lui Mircea Vulc au câştigat cu 78-77 şi speră încă la calificare. Play-off-ul Diviziei A la baschet masculin se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Poziţia mai bună în sezonul regulat le-a dat sibienilor şansa de a juca primele meciuri acasă, însă victoria de ieri a bănăţenilor înseamnă că aceştia put încheia socotelile după mai puţin de cinci partide disputate.

Antrenorul lui CSU Sibiu, Mircea Vulc a mărturisit la final că jucătorii săi au forţat victoria. Vulc crede că Sibiul poate să învingă în cel puţin un meci de la Timişoara, dar vrea arbitraje corecte. ”Îi admir pe toţi jucătorii pentru modul cum s-au dăruit. Ne va fi greu să câştigăm la Timişoara dar dacă vor fi arbitraje la fel de corecte ca cel din primul meci de la Sibiu, avem şanse să batem un meci la Elba” a punctat Vulc. Petricevic a făcut o declaraţie scurtă. ”Trebuie să gestionăm bine avantajul terenului propriu pentru că eu zic că şansele sunt egale” a spus Petricevic.

Următoarele două partide se joacă la Timişoara în zile consecutive, prima dintre ele fiind programată marţi, de la ora 17:30, în sala „Constantin Jude”. În cazul în care egalitatea persistă şi după cele două partide de la Timişoara, întâlnirea decisivă va avea loc la Sibiu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite