Efectele furtunilor din Banat: linii electrice defecte, transformatoare nealimentate, oameni lăsaţi în beznă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furtuna anunţată de codul galben a afectat, în noaptea de luni spre marţi, sute de locuinţe din Timiş, Arad şi Hunedoara. Au fost afectate numeroase reţelele electrice de medie tensiune din raza de activitate a societăţii Enel Distribuţie Banat.

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparţi şi conductori rupţi din cauza copacilor cãzuţi pe liniile electrice aeriene.

În judeţul Timiş au rămas nealimentate parţial cinci linii electrice aeriene de medie tensiune, un număr de 48 posturi de transformare, care au afectat zece localităţi din zona Ciacova şi Buziaş.

Incendiu de amploare la Moşniţa Veche: tone de paie au ars ore în şir până să se facă scrum

În judeţul Arad au rămas nealimentate parţial şapte linii electrice aeriene de medie tensiune, un număr de 27 posturi de transformare, afectând alimentarea cu energie electrică a nouă localităţi din zona Şemlac. În judeţul Hunedoara au rămas nealimentate total cinci linii electrice aeriene precum şi 36 posturi de transformare, afectând alimentarea cu energie electrică a 22 de localităţi din zonele Orăştie şi Simeria.

Codul galben a adus furtuna în Timişoara: case inundate, crengi căzute şi trafic îngreunat

Bloc în construcţii lăsat fără acoperiş în Timişoara. Ca printr-o minune, nicio persoană rănită

Rupere de nori la Iaşi. Blocuri lăsate în beznă

Reprezentanţii Enel estimează că până în această seară se va relua alimentarea cu energie electrică în zonele cu probleme.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite