Echipa Învaţă pentru tine! vine la Timişoara să ne arate cum să păstrăm un loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

OngFest, cel mai important eveniment al societăţii civile din România, se transformă în Târgul economiei sociale, o caravană care va traversa România pentru a promova voluntariatul, spiritul civic şi economia socială. Echipa Învaţă pentru tine! va însoţi caravana şi va fi prezentă în octombrie, la Timişoara.

OngFest este organizat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile care, alături de alţi parteneri, au dezvoltat primul proiect naţional de promovare a învăţării pe parcursul întregii vieţi. Învaţă pentru tine! este dedicat creşterii şanselor pentru un viitor mai bun.

Echipa Învaţă pentru tine! va însoţi caravana OngFest-ului şi va oferi materiale celor interesaţi: atât angajaţi aflaţi în situaţie de risc, cât şi angajaţi şi angajatori ce doresc calificarea şi recalificarea pe piaţa muncii.

Învaţă pentru tine! se va afla în 8 octombrie în Piaţa Unirii din Timişoara. Proiectul îşi propune captarea interesului public cu privire la beneficiile participării la cursuri de formare pe tot parcursul vieţii şi impactul pe care aceasta îl poate avea asupra evoluţiei profesionale a individului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite