EXCLUSIV Primii ţigani arestaţi din mafia imobiliară au fugit de sub nasul judecătorilor direct în Occident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucia Seifert şi concubinul său, Petru Jurj, au fost căutaţi de trupele speciale ale Poliţiei Timiş toată noaptea în palatele ţigăneşti pe care le deţin în Timişoara. Cei doi sunt acuzaţi de mai multe infracţiuni pe care le-au comis.

Lucia Seifter şi Petru Jurj au fost arestaţi ieri de magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara. Ei au fost prezenţi ieri dimineaţă la proces, unde procurorii DIICOT au cerut arestarea lor. Procesul a avut loc la ora 12.00, iar la ora 14.00 când judecătorii au dispus arestarea celor doi, rromi nu s-au mai întors în sala de judecată. Poliţia i-a dat în urmărire generală, iar trupele speciale i-au căutat toată noapte prin Timişoara. Oamenii legii bănuiesc că cei doi au fugit din ţară.

Rromii sunt acuzaţi că înşelăciune, constituirea unui grup infracţional organizat, fals în declaraţii, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul cauzat de cei doi ridicându-se la aproximativ un milion de euro. Rromii au fost arestaţi la Curtea de Apel după ce Tribunalul Timiş a dispus cercetarea lor în stare de libertate.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite