EXCLUSIV Fostul şef al Poliţiei din Complexul Studenţesc este judecat pentru că a omorât o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodorovici a dat vina pe o căprioară pentru accident
Teodorovici a dat vina pe o căprioară pentru accident

Comisarul-şef Cornel Teodorovici s-a pensionat pe motiv de boală cu câteva zile înainte să fie trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

Comisarul şef Cornel Teodorovici, fost şef al Poliţiei Economice între anii 2003-2005, este acuzat că a ucis o femeie pe contrasens, pe drumul care leagă Timişoara de Vama Cenad. Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Lovrin, la începutul lunii august, când poliţistul a intrat cu Volkswagenul Passat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o Dacie care circula regulamentar.

La volanul maşinii transformate într-un ghem de fiara contorsionate se afla Ioan Raţiu, de 56 de ani, din Cenad, iar pe scaunul din dreapta se afla soţia şoferului, Viorica Raţiu, de 48 de ani.



Partea din faţă Daciei a fost complet distrusă, iar şoferul şi soţia sa au rămas captivi printre fiarele contorsionate ale maşinii, fiind scoşi de pompierii de la Descarcerare.  

Femeia a fost transportată la Spitalul din Sânnicolau Mare, însă a murit în ambulanţă. Soţul ei, Ioan Raţiu, a s-a ales cu răni grave, având nevoie de câteva săptămâni ca să îşi revină. Teodorovici a declarat imediat după accident că i-a sărit o cărpioară în faţa maşinii şi a fost nevoit să tragă de volan şi astfel a ajuns pe contrasens. Supravieţuitorul accidentului, Ioan Raţiu, a declarat că poliţistul a încercat să depăşească o coloană de maşini şi nu s-a asigurat.

Poliţistul Cornel Teodorovici a făcut praf o Dacie
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite