EXCLUSIV Secretarul Primăriei Timişoara i-a comandat fiicei-notar un Audi R8

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juristul-şef din Primăria Timişoara, Ioan Cojocari, i-a comandat fiicei sale, notarul Paula Cojocari, un Audi R8. Reprezentanţii unei firme au plecat în Germania pentru a aduce maşina. Pasionaţii de maşini susţin că ar fi primul Audi R8 deţinut de un timişorean.

Potrivit declaraţiei de avere a lui Ioan Cojocari, postate pe siteul Primăriei Timişoara, notarul Paula Cojocari are o datorie către tatăl său de 124.000 de euro. Cu toate acestea, Paula Cojocari schimbă maşinile de lux, în fiecare an. În 2009, Paula Cojocari avea un Audi A6, pentru care şi-a făcut şi o parcare privată în faţa biroului notarial din centrul Timişoarei (foto).



Anul trecut, „fata lu’ tata” s-a afişat cu un BMW X6, iar acum surse din apropierea Paulei Cojocari susţin că secretarul i-a comandat fiicei sale un Audi R8, din Germania. Pe siteul producătorului, preţul de pornire al unei astfel de maşini este de peste 150.000 de euro. Secretarul Ioan Cojocari confirmă achiziţa maşinii, dar susţine că nu este nouă, ci „la a treia mână”. „Nu cred că e falsă informaţia. E o firmă care se ocupă. Nu este nouă, este la a treia mână”, a declarat Ioan Cojocari. Potrivit acestuia, R8 este „o maşină de fiţe pentru că nu ai ce face cu ea, nu poţi pune niciun un bidon cu apă în portbagaj”. Cojocari a mai declarat că BMW-ul X6 a fost deja vândut.



CLICK PE POZE PENTRU GALERIE


Bani din oierit

Declaraţia de avere a lui Ioan Cojocari este foarte interesantă. În timp ce duce un trai de nabab, scăldându-se în lux, Cojocari a reuşit şi să pună şi bani „la saltea”, având depozite bancare de aproximativ 170.000 de euro, dar şi 124.000 de euro împrumutaţi fiicei, Paula Cojocari. Potrivit documentului citat, în 2009, juristul-şef al primăriei a plecat acasă cu 105.000 de lei numai din salariu. La aceşti bani se adaugă 93.000 de lei, bani ce reprezintă drepturi şi sporuri speciale, obţinute în instanţă. La aceşti bani se adaugă aproximativ 15.000 de euro obţinuţi din oierit.

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite