EXCLUSIV S-au dus să-şi plătească impozitele şi au plecat cu mâinile rupte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una din victimele de la primărie a fost o femeie în vârstă
Una din victimele de la primărie a fost o femeie în vârstă

Surse din cadrul Direcţiei Fiscale a Primăriei Timişoara au mărturisit pentru „Adevărul de Seară” că, într-o singură zi, trei timişoreni care au fost să-şi plătească impozitele, au alunecat pe gresia din instituţie şi s-au ales cu fracturi la mâini. Şeful Direcţiei Fiscale susţine că doar o persoană şi-a rupt mâna.

Ninsorile căzute în Timişoara au făcut ca Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean să fie luată cu asalt după ce timişorenii au alunecat pe gheaţă şi au căzut. „A fost o creştere exponenţială de cazuri. S-a dublat numărul acestora din punctul de vedere al ortopediei, al cazurilor de lovire prin cădere. Doar marţi am avut 13 internări, ceea ce este imens. Nu am găsit hipotermii severe”, a spus Vasile Gavrilă, medic primar în cadrul Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Timişoara.

Patinoar la impozite

Ziua de joi a fost una cu ghinion pentru timişorenii care s-au dus să-şi achite taxele şi impozitele la Direcţia Fiscală. Mutată recent în sediu, Direcţia Fiscală le oferă facilităţi contribuabililor, dar gresia nouă este un real pericol pentru timişorenii neatenţi. Surse din instituţie au mărturisit că într-o singură zi, trei persoane au căzut şi s-au ales cu fracture la mâini. „A fost nebunie. Treo persoane şi-au rupt mâna într-o singură zi. Unul din cazuri a fost foarte grav pentru că a fost fractură deschisă. A fost nevoie de intervenţia  SMURD”, a mărturisit un angajat al Primăriei Timişoara.

„Unu la mie nu e mult”


Aceeaşi sursă a mai precizat că, după ce timişorenii au căzut pe „patinoarul” din Direcţia Fiscală, s-au luat măsuri şi s-au pus covoare. Şeful Direcţiei Fiscale, Adrian Bodo susţine că doar o persoană a suferit fracturi din cauza neatenţiei. „Noi am luat măsuri şi înainte să se întâmple asta, dar nu se şterg pe picioare şi nu sunt atenţi. Şi acasă pici dacă nu eşti atent. În această perioadă am trimis somaţii şi au venit aproximativ 3.000 de oameni să-şi plătească impozitul. Dacă ne gândim, că mai alunecă unul dintr-o mie, nici nu e mult”, a spus şeful Direcţiei Fiscale din Primăria Timişoara, Adrian Bodo.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite