EXCLUSIV Poliţia cere judecarea secretarului Primăriei Timişoara pentru abuz în serviciu: Ioan Cojocari, la mâna procurorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Cojocari
Ioan Cojocari

Ioan Cojocari, secretarul Primăriei Timişoara, este la un pas să-şi trăiască poate cel mai mare coşmar al său. El riscă să ajungă în faţa judecătorilor, în calitate de inculpat, într-un proces de abuz în serviciu. Poliţia Timiş a finalizat ancheta în care „erou principal" este secretarul primăriei, iar ofiţerii solicită Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara trimiterea în judecată a lui Cojocari, pentru că a

Ioan Cojocari, secretarul Primăriei Timişoara, care şi-a câştigat imaginea unui personaj a cărui influenţă în instituţie o depăşeşte chiar şi pe cea a primarului Gheorghe Ciuhandu, are şanse tot mai mari să fie judecat pentru abuz în serviciu.

Deşi a avut nenumărate plângeri penale împotriva sa, este pentru prima dată când ofiţerii Poliţiei Timiş solicită trimiterea în judecată a lui Ioan Cojocari pentru abuz în serviciu. Ancheta poliţiştilor a fost finalizată în această săptămână, iar dosarul a ajuns la procurorul care se ocupă de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Un procuror tânăr hotărăşte soarta veteranului Cojocari
Procurorul Dan Păuleţ, care a dispus începerea urmăririi penale împotriva lui Cojocari, provocând şoc şi groază printre angajaţii primăriei, este un procuror tânăr, care a venit recent la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Viitorul secretarului Ioan Cojocari este în mâinile acestui tânăr procuror, care trebuie să ia hotărârea dacă îl trimite pe secretarul primăriei în judecată pentru abuz în serviciu sau îl scoate de sub urmărire penală şi îi reconfirmă aura de funcţionar public invincibil în faţa oricărei plângeri penale, aşa cum au făcut toţi procurorii de până acum care au avut în cercetare plângeri penale împotriva secretarului Primăriei Timişoara.

CLICK AICI CA SĂ CITEŞTI CINE L-A RECLAMAT LA POLIŢIE PE IOAN COJOCARI

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite