EXCLUSIV Patronul TIR-ului care a provocat carnagiul din Ungaria, un fost poliţist de frontieră, condamnat pentru că a ucis un om pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
14 români au murit într-un accident în Ungaria
14 români au murit într-un accident în Ungaria

TIR-ul care a provocat accidentul cu 14 morţi de pe o autostradă din Ungaria îi aparţine firmei Transalex din Arad. Firma este una de apartament şi îi aparţine lui Alexandru Frăţilă, fost agent al Poliţiei de Frontieră Arad. Frăţilă a fost dat afară din sistem după ce a fost condamnat pentru ucidere din culpă.

EDITORIAL Demența pe autostrada din Ungaria și nebunia din România


Camionul care a provocat tragedia de noaptea trecută din Ungaria îi aparţine firmei Transalex din Arad. Firma este una de apartament şi are trei angajaţi, fiind deţinută în proporţie de 50 la sută de Alexandru Frăţilă, fost poliţist de frontieră. Acesta fusese dat afară din sistem în urmă cu aproximativ un an şi jumătate. „A fost condamnat la doi ani cu suspendare pentru ucidere din culpă. A fost implicat într-un accident în care un om a murit pe trecerea de pietoni. Am hotărât că nu mai poate face parte din sistem”, au declarat pentru www.adevarul.ro, surse judiciare importante.

Citeşte şi:
Izbiţi în plin de un TIR. 14 români au murit într-un accident în Ungaria

FOTOGALERIE
Dă click e imagine pentru a vedea fotografia mărită


14 români au murit într-un accident în Ungaria 14 români au murit într-un accident în Ungaria 14 români au murit într-un accident în Ungaria

Citeşte şi: Argeşeni, victime ale cumplitului accident petrecut duminică noaptea în Ungaria

Şapte dintre victimele accidentului din Ungaria sunt din judeţul Giurgiu

Potrivit celuilalt acţionar al firmei de transport Transalex, Maria Frăţilă, şoferul nu ar fi trebuit să aibă probleme din cauza oboselii. „Șoferul era angajat al firmei noastre de peste un an. Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat. Nu se poate pune în discuție faptul că a fost obosit. Se întorsese din ultima cursă joi seara, deci avusese suficient timp să se odihnească. A plecat în urmă cu două ore înainte de a se petrece accident din Arad. Se îndrepta spre Germania, unde transporta material metalic și lemnos pentru o firmă de-acolo”, a spus Maria Frăţilă.

Urmăreşte timisoara.adevarul.ro pentru a afla detalii despre accidentul din Ungaria

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite