EXCLUSIV Patronul „acvariului” din Piața Operei vorbește despre afacerile din buricul târgului: „Bagă banii și devii proprietar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acvariul este considerat cea mai urâtă clădire din centrul Timişoarei
Acvariul este considerat cea mai urâtă clădire din centrul Timişoarei

Dan Azgur, patronul firmei care deține clădirea de sticlă din Piața Operei, a vorbit pentru prima dată despre proiectul său, despre modul în care a ajuns în centru, dar și despre cum l-a „fraierit” primăria. În tot acest timp, un oraș întreg este revoltat de kitschul care ascunde cea mai veche clădire din oraș. 

Acvariul, demolat pentru două milioane de euro. Patronul îi bate obrazul primarului: „Știați ce e aici. Ați tăiat panglica la inaugurare”

Era ora 10.00. L-am găsit pe Dan Azgur în restaurantul pe care și l-a deschis în „acvariu” după ce clienții la care închiriase spațiul au plecat rând pe rând. La început a fost reticent, dar apoi a acceptat să vorbească pentru „ADS” Timișoara despre proiectul său. Azgur a povestit cum a ajuns să facă afaceri în cea mai bună zonă a orașului. „Am concesionat o groapă de gunoi. M-au prostit cei de la primărie și mi-au zis: bagă banii că devii proprietar. Așa au făcut și la Ștrandul Termal”, a povestit Azgur. Acesta susține că a obținut autorizații de construcții și a avut chiar sprijinul fostului arhitect-șef, Radu Radoslav, despre care Azgur susține că „s-a sucit după ce au intervenit escrocii ăștia (n.a. oameni de afaceri importanți, care ar avea interese în zonă)”. Radu Radoslav susține însă că autorizația de construcție a eliberat-o Consiliul Județean, el opunându-se încă de la început proiectului. „Tocmai de asta am și plecat din primărie”, a spus Radoslav pentru „ADS” Timișoara. 

Vezi ce a mai spus patronul „acvariului” în săptămânalul ADS, care se află la chioșcuri

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite