EXCLUSIV O femeie care a țepuit mai multe magazine din Germania, arestată în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politia efectueaza cercetari
Politia efectueaza cercetari

O româncă originară din județul Arad a găsit secretul fericirii tocmai în Germania. Femeia a cumpărat tot ce i-a poftit inima cu un card de credit pentru care nu avea nicio acoperire. Nemții au cerut însă arestarea femeii, pe care o acuză de înșelăciune. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara au reținut-o la solicitarea autorităților germane pe Lavinia Gabriela Micoară, acuzată în Germania de înșelăciune. Potrivit procurorilor, femeia a deschis în luna august a anului trecut un cont la o bancă din Germania, iar în perioada următoare a făcut cumpărături cu cardul, fără să aibă nicio acoperire. „Mărfurile plătite cu cardul fără acoperire au fost cumpărate de la 16 firme și au valorat între 26 și 549 de euro”, a declarat pentru timisoara.adevarul.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, Camelia Ungur-Miculescu. Potrivit acesteia, femeia a fost predată autorităților germane pentru continuarea anchetei. 

Lavinia Gabriela Micoară nu este singurul român care a creat probleme în Germania. Recent, autoritățile germane au cerut arestarea unui membru al clanului țigănesc Cârpaci, acuzat în Germania de fals și uz de fals. Acesta a prezentat în faţa instanţei de judecată din Nurenberg, Germania,  un contract de vânzare - cumpărare a  unui autoturism în care erau menţionate o altă dată şi sumă de bani decât cele reale, motiv pentru care acesta a fost condamnat la opt luni de închisoare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite