EXCLUSIV Numele notarilor şi funcţionarilor din dosarul baştanului Ionelaş Cârpaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul „Adevărul” a intrat în posesia unor informaţii oficiale care dezvăluie numele persoanelor implicate în dosarul lui Ionelaş Cârpaci. Până acum, numai baştanul are calitatea de inculpat. Restul persoanelor au calitate de „făptuitori”. În dosar apar doi notari importanţi, unul dintre ei fiind soţia fostului procuror general al României, notarul Safta Criste.

„Se poate reţine că sunt indicii temeinice că inculpatul şi alţi făptuitori s-au constituit într-o asociere în scopul săvârşirii de infracţiuni, fiecare având rol pe etape în acest sens”, arată procurorul de caz în cererea de arestare a baştanului Ionelaş Cârpaci.

„Creierul” afacerii era Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci. Acesta se folosea de ajutorul unor asociaţi, dar s-a bucurat şi de sprijinul unor funcţionari publici de la primărie şi Cadastru. Potrivit procurorilor, acelaşi Ionelaş Cârpaci ar fi făcut tranzacţii pe baza unor notari din Timişoara, care au fost şi ei audiaţi în dosar.

Avocatul lui Ionelaş, Constantin Dinescu, a susţinut în faţa judecătorului că "inculpatul" nu poate sta la baza afacerii şi a falsurilor, fiind cel care are cele mai puţine studii dintre membrii "grupului infracţional".

Citeşte ASTĂZI cine este funcţionarul din primărie care i-a servit informaţiile lui Ionelaş şi care sunt funcţionarii care au intabulat terenurile pentru care este arestat baştanul, în ziarul



CITEŞTE:
EXCLUSIV Soţia fostului procuror general al României, Mircea Criste, audiată în dosarul naşului mafiei ţigăneşti din Timişoara

EXCLUSIV Procuror DIICOT cu limbaj de mahala: „Ce treabă am eu cu Ionelaş, trăi-v-ar sfinţii! Mă muşcaţi de fund"AUDIO
UPDATE Şeful mafiei imobiliare ţigăneşti timişorene, Ionelaş Cârpaci, a fost arestat preventiv VIDEO
Fantoma imobiliară din Timişoara

FOTO: Complexul imobiliar Italrom, construit pe terenul pentru care Ionelaş a comis falsurile


ziar rulat adevărul
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite