EXCLUSIV Liceanul bănăţean care studia în Japonia s-a întors de urgenţă în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Puşcaş, tânărul plecat la studii în Japonia, a lăsat în urmă Ţara Soarelui Răsare şi s-a întors la Timişoara. Viaţa lui Paul nu era pusă în pericol acolo, dar pentru siguranţă sa, a luat decizia să plece din Japonia.

Tânărul este elev în clasa a 11-a, iar anul trecut în septembrie, fascinate de Orient, a decis să plece la studii în Japonia. Acolo s-a adaptat foarte bine, şi-a făcut prieteni şi a deprins obiceiurile niponilor, dar evenimentele petrecute în Japonia l-au făcut pe Paul să se întoarcă în ţară. Liceanul a spus că intenţionează în Japonia, dar nu la studii, ci ca turist. Când se afla în mijlocul evenimentelor, Paul a povestit situaţia de acolo. „Situaţia este foarte rea, e înghesuială peste tot, oamenii aşteaptă ore întregi la coadă ca să îşi umple rezervorul la maşină. Se face economie la apă şi la electricitate. Nu se mai găsesc alimente la magazin, nu merg trenurile şi multe şcoli sunt închise”, a declarat Paul când încă era în Japonia. Acum, tânărul s-a întors în România şi a acordat un interviu pentru „Adevărul de Seară Timişoara”.

Urmăreşte timisoara.adevarul.ro pentru a vedea mărturiile liceanului bănăţean, ce l-a încurajat în mijlocul dezastrului, dar şi ce a învăţat de la japonezi

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite