EXCLUSIV AUDIO Licean arădean bătut cu sălbăticie pentru că i-a spus unui coleg să-şi ia căciula de pe ochi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Potra are maxilarul imobilizat şi mănâncă doar cu paiul
Bogdan Potra are maxilarul imobilizat şi mănâncă doar cu paiul

Un nou caz de violenţă în şcoală se repetă în localitatea arădeană Miniş. Un tânăr de 17 ani a fost bătut cu sălbăticie de un coleg de liceu şi fratele său. Potrivit victimei, totul ar fi pornit de la o glumă. Incidentul a avut loc joi, dar autorităţile au aflat despre caz abia astăzi, când elevul a fost externat din spital, unde a ajuns cu dublă fractură de mandibulă. Cazul vine la scurt timp după ce, la Craiova, un ele

O bătaie dintre doi colegi de liceu a sfârşit într-un mod cumplit. Un tânăr de 17 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul de Maxilofaciale din Timişoara după ce un coleg de liceu împreună cu fratele său l-au bătut în faţa şcolii. Bogdan Potra s-a întâlnit cu un fost coleg de clasă, rămas repetent. „Bogdan i-a spus în glumă să îşi ia căciula de pe ochi. Fostul său coleg l-a înjurat şi s-au împins, după care a plecat fiecare la clasă. La prânz, prin alţi colegi i-a spus să iasă până afară şi când a ieşit băiatul l-a aşteptat cu fratele său şi l-au luat la pumni. Avea ceva pe mâini când l-au bătut. La fel de bine puteau să aibă un cuţit”, a povestit mama tânărului, Nicoleta Potra.

Poate mânca numai cu paiul


Tânărul s-a ales cu dublă fractură de mandibulă şi a fost internat la Clinica de Maxilo-Faciale din Timişoara, de unde a fost externat astăzi. „M-au chemat afară şi când m-am dus stăteau cu mâinile în buzunar. M-a întrebat <eşti şmecher?>. Am zis <nu>. M-au lovit şi am căzut inconştient”, a povestit Bogdan Potra. Acesta a sunat-o pe mama sa şi s-a dus cu autobuzul până la ea şi în aceeaşi zi a ajuns la spital. Mandibula tânărului a fost imobilizată, iar acesta poate mânca numai cu paiul.

Conducerea şcolii: „Paznicii au grijă de utilajele agricole”


Tânărul spune că băieţii care l-au bătut sunt recunoscuţi ca având probleme cu legea. Mai mult decât atât, mama tânărului susţine că agresorii îi terorizează şi pe proprietarii chioşcurilor de lângă lacul Ghioroc. Conducerea şcolii recunoaşte că securitatea în preajma şcolii este subţire, dar dă vina pe disponibilizări. „După restructurări am rămas cu doi paznici, care trebuie să păzească noaptea utilajele agricole din curtea liceului, care sunt foarte scumpe”, a declarat Emilia Sălăjean, director la Liceul Vasile Juncu din Miniş, unde învaţă tinerii.

Bătăuşul a fost prins

Poliţiştii arădeni au dat de urma tânărului de 22 de ani care l-a bătut pe Bogdan Potra. Acesta se va alege cu dosar penal, iar în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale se va stabili şi gravitatea faptei. „Agresorul a fost identificat, i s-a întocmit dosar penal, în functie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va încadra fapta, care poate ajunge la vătămare corporală gravă”, a declarat Camelia Tuduce purtător de cuvânt IJP Arad.

Bogdan Potra, elev batut
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite