EXCLUSIV Fostul şef al Fiscului, Ionel Olari s-a întors din arest comisar la Gardă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajarea lui Olari vine la scurt timp după ce a ieşit din arest, unde a ajuns acuzat de luare de mită. Surse importante au confirmat că Olari s-a reîntors la Garda Financiară, dar nu merge la lucru fiind în concediu medical.

Înainte de a ajunge şef, Olari a fost comisar la Garda Financiară Timiş, fiind funcţionar public. Cât a ocupat funcţia de conducere, Ionel Olari a fost angajat pe bază de contract. Când a ajuns şef la Finanţe, postul de comisar al lui Olari a fost blocat. În momentul arestării, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a dat un ordin prin care contractul de conducere al lui Olari a încetat, iar acesta a revenit pe postul de comisar.

CLICK AICI pentru a vedea motivarea arestării lui Ionel Olari

Citiţi şi:

Şeful fiscului este acuzat de influenţarea martorilor

Şeful Finanţelor a fost arestat în cazul Radisson şi e acuzat de fapte de corupţie

Păgubiţii Radisson cer „decapitări“

La ieşirea de la puşcărie a cerut scaunul de comisar şi l-a şi primit. Fostul şef al fiscului nu merge însă la serviciu, fiind în concediu medical. Olari a refuzat să comenteze reangajarea sa. „Nu comentez nimic. Nu ştiu să vă spun situaţia mea”, a spus Olari. Legea nu-i va mai permite lui Olari să fie comisar dacă va fi trimis în judecată. Biroul de presă al ANAF nu a confirmat încă oficial întoarcerea lui Olari la Gardă şi care a fost baza legală în care s-a întâmplat acest lucru.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite