VIDEO Familie din Timişoara sechestrată de vecini. Scandalul a pornit de la curtea comună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din Timişoara s-a trezit peste noapte că nu mai poate să ajungă în propria curte. Vecinii le-au blocat orice acces la curte, ba chiar au ridicat în câteva ore un gard ca să îşi ţină la distanţă "duşmanii".

O familie din Timişoara îşi acuză vecinii că au pus stăpânire peste curtea comună pe care o împart. Familia care se consideră victimă în acest caz spune că peste noapte s-au trezit că nu mai au acces la curtea comună.

Familia a plecat liniştită în concediu, dar a fost nevoită să se întoarcă după doar câteva ore, pentru că vecinii s-au apucat de "remodelarea" modului în care arată curtea. Peste noapte a apărut un gard de lemn, iar din cauza vecinilor, familia nu mai are acum acces la curtea comună. În plus, ei susţin că au obiecte de valoare într-un garaj care se află de cealaltă parte a gardului.

"Nu e normal ce au făcut vecinii noştri. Noi acum suntem sechestraţi în casă. Am ajuns să sărim un gard înalt ca să ieşim şi să intrăm în casă. Ce s-a întâmplat e ilegal şi imoral. Am sesizat poliţia, care a deschis o anchetă, dar până atunci nu avem cum să dărâmăm gardul", se plânge Maria Velcea. Familia acuzată că a pus stăpânire peste curtea comună a refuzat să comenteze situaţia.

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite