EXCLUSIV Capii mafiei imobiliare rămân în arest de Crăciun şi Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionelaş Cârpaci, Francisc Kelemen şi Barabas Pal vor fi judecaţi în stare de arest preventiv
Ionelaş Cârpaci, Francisc Kelemen şi Barabas Pal vor fi judecaţi în stare de arest preventiv

Francisc Kelemen, Ionelaş Cârpaci şi Barabas Pal nu au reuşit să obţină eliberarea din arest. Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie le-au respins celor trei recursurile formulate împotriva deciziei de arestare.

La primul termen din procesul mafiei imobiliare din urmă cu o lună, Kelemen, Ionelaş şi Barabas Pal au cerut eliberarea din arest. Cu toate că „Feri” Kelemen a fost la un pas de eliberare, inclusiv procurorul dându-şi acordul pentru asta, judecătorul Curţii de Apel Timişoara Florin Popescu a decis că liderii mafiei imobiliare şi „pionul” pe care l-au folosit trebuie să rămână în arest.

Cei trei au declarat recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă nici judecătorii de aici nu au arătat clemenţă cu escrocii care au pus mâna pe terenurile Primăriei Timişoara cu acte false. Magistraţii Curţii Supreme au decis că cei trei trebuie să rămână în arest, astfel că Ionelaş, Kelemen şi Pal îşi vor „păşi” în 2011 din celulă. Următorul termen din proces este fixat în 10 ianuarie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite