EXCLUSIV Bianca Jurcă, funcţionara sexy: "Îmi este dor să lucrez cu mama mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Jurcă
Bianca Jurcă

După ce a fost implicată într-un scandal de proporţii pentru că a devenit bugetară la instituţia condusă de mama ei, Bianca Jurcă a decis să nu îşi prelungească contractul cu Agenţia pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii (IMM) Timiş. Cu toate acestea, ea încă are regrete.

Chiar dacă putea să îşi prelungească contractul de muncă cu încă un an, Bianca Jurcă spune că s-a gândit bine şi a luat decizia să se reprofileze, tocmai pentru că nu a vrut să îi facă rău mamei sale. Frumoasa timişoreancă spune că în toată perioada în care a fost angajată a Agenţiei pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii (IMM) Timiş, iar Lelica Crişan - cea care i-a dat naştere - a fost şefa ei, a avut ocazia să înveţe o serie de lucruri noi.

Bianca Jurcă

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO BIANCA JURCĂ

"Anul lucrat la Agenţia pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea. Nu mă aşteptam să pornească acel scandal. Nici acum nu sunt convinsă că am făcut ceva rău. Vă spun sincer că îmi este dor să lucrez cu mama mea, dar am decis să renunţ la acel post. Nu am vrut să îi fac rău mamei mele cu un alt scandal", a spus Bianca Jurcă. După perioada petrecută la IMM-uri, Bianca a decis să îşi deschidă un cabinet de avocatură, ea fiind absolventă a Facultăţii de Drept.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite