EXCLUSIV "Crima de la Lugoj este opera unui traficant de organe care a acţionat ca un expert"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul bărbatului tranşat, decapitat, eviscerat şi descoperit mort în groapa de gunoi a oraşului Lugoj capată noi proporţii. Crima de la Medicină, în care doi studenţi au tranşat un ţigan, păleşte în faţa crimei de la Lugoj, e de părere psihologul-criminalist Tudorel Butoi.

În timp ce poliţiştii timişoreni sunt blocaţi în ancheta privind  cadavrul descoperit în groapa de gunoi a oraşului Lugoj şi încearcă să găsească mâinile, picioarele şi capul victimei, specialiştii criminalişti au conturat deja un scenariu privind macabra crimă. Tudorel Butoi, unul dintre cei mai reputaţi psihologi-criminalişti din România a urmărit cazul şi a tras mai multe concluzii.

Bărbatul decapitat găsit la groapa de gunoi a fost tranşat cu precizie medicală de un profesionist

UPDATE GALERIE FOTO Bărbat decapitat, cu mâinile şi picioarele tranşate, aruncat la groapa de gunoi. Cadavrul provine de la groapa de gunoi a spitalului

"Din experienţa mea de până acum sunt convins că bărbatul ucis, tranşat, decapitat şi eviscerat a fost victima unui traficant de organe. Cel care a pus lucrurile la punct este un profesionist. A lucrat curat, nu a lăsat urme, iar victima a picat într-o capcană bine pusă la punct. Până la urmă trunchiul găsit de anchetatori nu avea inimă şi rinichi, iar pe piaţa neagră aceste organe valorează mult. Criminalul a avut 12 ore la dispoziţie de la crimă până la livrarea organelor către client", a spus Tudorel Butoi.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi e de părere că sinucigaşii aleg staţia Eroilor pentru că este aglomerată

Foto: Psihologul criminalist Tudorel Butoi

Psihologul-criminalist spune că este nevoie de timp pentru rezolvarea unui asemenea caz. "Am avut un caz asemănător pe care l-am rezolvat după 11 ani. În momentul în care victima va fi identificată munca anchetatorilor va fi uşurată. Criminalul nu poate fi considerat un schizofrenic, pentru că aceştia  acţionează fără control. Criminalul de la Lugoj este un profesionist", a mai spus specialistul.

image

În opinia lui Tudorel Butoi, "Crima de la Medicină" păleşte în faţa crimei de la Lugoj. "La crima comisă de studenţi poliţiştii au avut toate elementele pentru a rezolva cazul. Ancheta privind rămăşiţele din trup găsite la Lugoj e complicată, dar implică munca şi pasiunea poliţiştilor. Din fericire nu ai zilnic asemenea cazuri", a conchis Butoi.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite