EXCLUSIVITATE: Prima imagine cu chipul bodyguardului care a mutilat doi poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelian Pocovnicu
Aurelian Pocovnicu

Doi poliţişti soţ-soţie au fost bătuţi crunt de un bodyguard pentru că s-ar fi băgat în faţă la spălătoria auto. La aproape o săptămână de la incident, anchetatorii nu au reuşit încă să dea de Aurelian Pocovnicu, dar nici nu au făcut publică fotografia acestuia. „Adevărul de Seară” Timişoara a intrat în posesia unei fotografii alb-negru cu chipul bodyguardului.

Poliţiştii secţiei 4 din Timișoara, Ştefan şi Ramona Enică se aflau în timpul liber şi au mers să-şi spele maşina când au fost luaţi la pumni pentru că s-ar fi băgat în faţa lui Aurelian Pocovnicu, bodyguard în Timişoara. Poliţiştii au fost răniţi grav. Tânăra a suferit dublă fractură de mandibulă, iar soţul ei, o fractură de mandibulă, în urma căruia cei doi vor necesita aproximativ 45 de zile de îngrijiri medicale. „I-a tras un pumn în faţă soţului meu, care nu se aştepta să fie lovit, s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ. Când a încercat să se ridice,  i-a tras încă un pumn în figură. Eu am încercat să intervin şi să îl opresc să-l mai lovească. Am primit şi eu un pumn în faţă”, a declarat Ramona Enică pentru „Adevărul de Seară Timişoara”, imediat după incident.

Chiriaş la un fost şef din SPP

La aproape o săptămână anchetatorii nu au reuşit să dea de urma lui Pocovnicu, dar nici nu i-au făcut publică imaginea pentru a fi mai uşor de găsit. „Nu este dat în urmărire pentru că nu există un mandat”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Apostolache. Aceasta a adăugat că polițiștii fac în continuare cercetări pentru găsirea suspectului. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara susțin la rândul lor că nu este de competența lor să facă publică imaginea agresorului. În aceste condiții, Aurelian Pocovnicu nu a fost găsit încă, deși este chiriașul lui Călin Mârza, fostul adjunct al Poliției Timiș. 

„Mi-e frică să nu-și ia viața”

Fostul poliţist, care a lucrat şi ca şef al SPP în mandatul lui Emil Constantinescu,  susţine că bodyguardul locuieşte în apartamentul său, după ce un prieten comun l-a rugat pe Mârza să îi ofere apartamentul pentru câteva săptămâni.  "M-am dus la apartament, unde era soţia celui căutat, îngrijorată că soţul ei nu a mai ajuns acasă. Le-am permis poliţiştilor să caute în apartament, cu acodul soţiei, pentru că ştiu că procedura obţinerii mandatului de percheziţie este anevoioasă. Pocovnicu nu era acolo. L-am sunat şi eu. Mi-e teamă să nu facă vreo prostie, să nu îşi ia viaţa. Trebuie să vină să lămurească ce a fost în creieraşul lui când s-a certat cu poliţiştii”, a declarat comisarul şef Călin Mârza. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite