Timişoara: EXCLUSIV Vitezomanul ucigaş a mai fost amendat chiar pe drumul pe care a provocat carnagiul cu şase morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: EXCLUSIV Vitezomanul ucigaş a mai fost amendat chiar pe drumul pe care a provocat carnagiul cu şase morţi
Timişoara: EXCLUSIV Vitezomanul ucigaş a mai fost amendat chiar pe drumul pe care a provocat carnagiul cu şase morţi

Claudiu Hauptmann, beizadeaua de la mall care a ucis şase  persoane pe drumul dintre Timişoara şi Reşiţa, a mai fost prins de Poliţia Rutieră, pe aceeaşi şosea, circulând cu viteză prea mare în localitate.

Hauptmann a luat permisul la jumătatea lunii aprilie. În 29 mai a fost amendat de Poliţia Rutieră Caraş-Severin pentru că circula cu viteză excesivă chiar pe şoseaua pe care, în 7 iulie, din acelaşi motiv a ucis patru bărbaţi, pe iubita şi pe o prietenă a acesteia, cu care era şi coleg de clasă.

Rula cu 76 de kilometri pe oră într-un sat

Conform Poliţiei Rutiere vitezomanul ucigaş a circulat cu 76 de kilometri pe oră în localitatea Măureni, aflată pe drumul Timişoara-Reşiţa.  „A depăşit limita de viteză cu 26 de kilometri. Aceasta s-a întâmplat în localitatea Mărueni. Avea 76 de kilometri pe oră. A fost penalizat cu trei puncte”, a declarat comisarul Decebal Davidoiu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din Caraş-Severin. Tânărul era atunci la volanul unui Peugeot 308, un alt autoturism al familiei Hauptmann.

image

Nu purta centura

La câteva zile după ce a făcut raliu în localitatea Măureni, Claudiu Hauptmann a fost prins de poliţiştii cărăşeni conducând prin Reşiţa fără a avea centura de siguranţă . „În data de 4 iunie, pe Bulevardul Republicii din Reşiţa a condus fără a purta centura de siguranţă.  A fost şi atunci sancţionat cu două puncte”, a mai spus Davidoiu. Interesant este încă că, printre fotografiile puse pe Hi5 de Adelina Ardelean, iubita lui Claudiu ucisă în accident, cei doi tineri apar purtând centura de siguranţă chiar în maşina în care erau în momentul accidentului.


image

Fără cască pe motocicletă

Până anul acesta, când a luat permisul de conducere categoria B, Hauptmann şi-a satisfăcut pofta de viteză pe drumurile publice cu o motocicletă. Conform Poliţiei Rutiere Caraş-Severin acesta are permis categoria A, pentru motocicletă, din 2007. Şi în calitate de motociclist tânărul reşiţean a dovedit iresponsabilitate. Poliţiştii l-au prins circulând fără cască şi l-au amendat.
 
În şcoala de şoferi a fost cuminte

Instructorul auto care i-a pus volanul în mână susţine că tânărul a fost disciplinat în şcoala de şoferi. „Ca elev a fost disciplinat.  Nu a făcut greşeli, nu era deloc vitezoman, nu l-am tras de mânecă.  L-am mai văzut în trafic. Conducea bine, se purta civilizat”, a spus Mircea Lepădat, instructorul tânărului.

image

A luat permisul cu 25 de puncte

Claudiu Hauptmann a obţinut permisul auto cu 25 de puncte.  „A obţinut permisul din prima. Cu 25 de puncte. La examen a mers foarte bine”, a declarat comisarul-şef Romulus Surulescu de la Serviciului Public Comunitar de Eliberarea a Permiselor Auto.

Ultimul drum în viteză

În 7 iulie 2009, autoturismul Peugeot condus de Claudiu Hauptmann, din Timişoara către Reşiţa, a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un Daewoo Espero în care erau patru persoane. Acul vitezometrului din maşina condusă de Hauptmann s-a oprit la 130 de km/h. Vitezometrul din maşina Espero indica 50 km/h. Toţi pasagerii din Espero au murit pe loc. Doua fete care erau în maşina condusă de Hauptmann au murit şi ele. Hauptmann şi un prieten al lui sunt internaţi în spital cu oase rupte.

Citeşte pe resita.adevarul.ro despre drama familiei unuia dintre cei patru morţi din maşina Espero şi despre cum cere răzbunare tatăl inginerului care şi-a pierdut viaţa. 

 CITEŞTE şi:

Timişoara: VIDEO Şoseaua morţii pe care tinerii îşi pierd viaţa

Timişoara: Supravieţuitorul carnagiului din Banat, operat timp de patru ore

„Nu ştiu ce să spun, vă rog să mă înţelegeţi. M-am trezit dintr-un vis într-un coşmar”, Doru Hauptmann, tatăl lui Claudiu

„Băiatul meu nu ştie ce s-a întâmplat cu fetele. I-am spus că sunt internate la Spitalul MIlitar şi că sunt la fel de grav ca el. I-am spus că a fost un accident şi că cei în care au intrat cu maşina nu au supravieţuit. Cristi a spus că nu îşi mai aminteşte nimic doar că urcau podul de la Voiteni şi că ploua”, Constantin Popescu, tatăl lui Cristian Budaci, tânărul care era în maşina condusă de Claudiu.

VIDEO EXCLUSIV: Vitezomanul ucigaş în maşina cu care a provocat carnagiul, înainte de a ajunge la faţa locului echipajele de descarcerare. Înregistrarea a fost făcută de martorii oculari ai accidentului. 

ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE! Persoanele care sunt sensibile sunt sfătuite să nu privească aceste imagini





VIDEO: Accidentul provocat de Claudiu Hauptmann relatat de posturile Tv locale

ANALOG TV

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite