Timişoara: EXCLUSIV Ucigaşul poliţistului povesteşte ce s-a întâmplat în noaptea crimei care a şocat Banatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: EXCLUSIV Ucigaşul poliţistului povesteşte ce s-a întâmplat în noaptea crimei care a şocat Banatul
Timişoara: EXCLUSIV Ucigaşul poliţistului povesteşte ce s-a întâmplat în noaptea crimei care a şocat Banatul

Tânărul care a ucis un om al legii spune că poliţistul de frontieră şi-a tras singur un glonţ în piept.

Citiţi cum s-a derulat noaptea în care a fost ucis poliţistul de frontieră:
Timişoara: EXCLUSIV/FILMUL CRIMEI Poliţistul ucis de hoţ văzuse că îi este spartă maşina


UPDATE, ASTĂZI, ORA 17:27
Timişoara: Poliţiştii cer schimbarea legii după împuşcarea agentului Sîrbu

ASTĂZI, ORA 17.00:
Timişoara: Ucigaşul poliţistului de frontieră a fost dus la expertiza psihiatrică la Bucureşti

Citiţi şi:

Gheorghe Breazu susţine că a purtat o luptă corp la corp cu poliţistul pe care este acuzat că l-a omorât.

Tânărul arestat pentru uciderea poliţistului Tiberiu Sîrbu şi-a recunoscut crima în faţa judecătorului de la Tribunalul Timiş. În prima sa declaraţie dată după crimă, Gheorghe Breazu susţine că a încercat să se apere de atacul poliţistului. Agentul l-a urmărit în acea noapte pe Breazu şi pe ceilalţi patru tineri împreună cu care spărgea maşini, după ce au încercat să-i fure din automobil.

 

Luptă pe viaţă şi pe moarte

„Cei cinci au fost urmăriţi de poliţistul care şi-a părăsit postul. Clientul meu şi încă un tânăr s-a ascuns într-un şanţ. Ei au fost găsiţi de poliţistul care a început să-i lovească cu bastonul”, a spus Claudiu Ilcău, avocatul tânărului acuzat de crimă.
Ucigaşul susţine că a încercat să-l oprească pe poliţist să-l mai lovească pe colegul său şi l-a luat în braţe pe omul legii. „L-a îmbrăţişat din faţă, ca să oprească ploaia de lovituri. Apoi au căzut amândoi în şanţ şi s-au încăierat. Au dus o luptă corp la corp. Clientul meu are urmele de baston pe tot corpul”, a mai spus avocatul. Poliţistul a reuşit să scoată pistolul din toc, însă Breazu susţine că l-a prins pe agent de încheietură şi l-a împiedicat să-l împuşte.

         

Avocatul a mai spus că lupta s-a dat pe viaţă şi pe moarte între hoţ şi poliţist, însă omul legii a pierdut meciul. „A fost care pe care. Poliţistul urla: «Vă omor. Vă omor pe toţi». Breazu a luptat pentru viaţa lui. A crezut că poliţistul a fost împuşcat în cap. Când a văzut că poliţistul nu mai ripostează a luat arma şi a aruncat-o după 150 de metri”,  a mai precizat avocatul Claudiu Ilcău, care spune că ucigaşul nu s-a predat poliţiei de frică.



S-a ascuns într-un lan de porumb

Tiberiu Sîrbu a fost împuşcat cu un singur glonţ, care s-a oprit în splină. Poliţistul a ales să fugă după hoţi cu maşina, în loc să meargă la spital sau să ceară prin staţie sau telefon ajutorul colegilor. Criminalul a fugit cu bicicleta şi s-a ascuns într-un lan de porumb, în timp ce poliţistul de frontieră şi-a dat duhul după ce l-a fugărit cu maşina câţiva kilometri.
„M-au împuşcat hoţii şi mi-au furat pistolul”, au fost ultimele sale cuvinte pe care le-a spus familiei în poarta căreia a bătut să ceară ajutor. „E clar că a fost o încăierare. Dacă clientul meu trăgea cu pistolul, în poliţist erau mai multe gloanţe. Şi reciproca e valabilă. Totul a fost un accident nefericit, iar clientul meu nu poate fi acuzat de omor deosebit de grav”, a mai spus avocatul Claudiu Ilcău.

  

Consecinţe tragice

Poliţistul Tiberiu Sîrbu a lăsat în urmă o orfană de şase ani, Daiana. Ucigaşul său este arestat pentru 29 de zile. El fost prins la începutul lui octombrie în timp ce conducea un automobil fără permis.

Au căzut amândoi în şanţ şi s-au încăierat. Au dus o luptă corp la corp
Claudiu Ilcău, avocatul lui Gheorghe Breazu

Află filmul zilei în care s-a produs crima şi toate detaliile despre familia poliţistului ucis: 

UPDATE Hoţul care a ucis un poliţist are un complice pus sub acuzare
UPDATE Poliţist ucis de spărgători de maşini
UPDATE Poliţist de frontieră găsit împuşcat, poliţia are primul indiciu

image
image
image
image
image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite