Timişoara: EXCLUSIV Studenţii ucigaşi de la Medicină vor fi trimişi în judecată până la sfârşitul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, acuzaţi că l-au tranşat un rom în căminul 1-2 al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, vor ajunge în faţa judecătorilor Tribunalului Timiş.

Citeşte şi:

Citeşte în exlcusivitate ultimele dezvăluiri din dosarul crimei de la Medicină:



Procurorii timişoreni au terminat de adunat probele în dosarul crimei de la Medicină. „Mai aşteptăm hârtiile care să ne arate rezultatul testului poligraf.

Acesta este singurul lucru de care mai este nevoie la dosar. În 23 noiembrie trebuie să se prelungească mandatul de arestare al celor doi suspecţi.

Până atunci dosarul penal o să fie trimis în judecată”, a declarat prim procurorul Ion Braşoveanu, şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că în 1 august l-au omorât pe Trifu Schroth, un bărbat de 65 de ani, chiar de ziua lui. Victima era judecător în staborul ţigănesc şi a mers în căminul de la Medicină pentru o partidă de sex cu Carmen Bejan, care susţine că s-ar fi prostituat pentru că îl iubea pe Sergiu, iar acesta avea nevoie de bani ca să îşi cumpere o maşină.

După ce l-au ucis pe bărbat, studenţii l-au tranşat cu un cuţit cu lama de 17 centimetri şi l-au împachetat într-o valiză, iar picioarele le-au pus în saci de plastic. Apoi au pus cadavrul în partbagajul Mercedesului victimei, parcat în faţa căminului. Studenţii dau vina unul pe altul pentru comiterea crimei şi ambii sunt în arestul Poliţiei Timiş.

CITEŞTE ŞI:

Studenţii ucigaşi de la Medicină rămân fără secretul convorbirilor telefonice

Studenţii ucigaşi de la Medicină s-au certat în duba Poliţiei şi nu îşi mai vorbesc

Studentul ucigaş de la Medicină nu poate să scrie din cauza deziluziei în dragoste

Studenţii ucigaşi de la Medicină mor de frig în arestul Poliţiei Timiş

Studenţii criminali de la Medicină sunt obligaţi să retrăiască asasinatul

Timişoara: Studenta ucigaşă de la Medicină nu poate să meargă din cauza bătăturilor făcute în arest

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite