Timişoara: EXCLUSIV Studenţii ucigaşi de la Medicină află astăzi dacă riscă închisoarea pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Florea şi Carmen Bejan sunt aduşi astăzi în faţa procurorilor pentru a afla în mod oficial infracţiunile pentru care vor fi trimişi în judecată.

Citeşte în exlcusivitate ultimele dezvăluiri din dosarul crimei de la Medicină:

Studenţii ucigaşi de la Medicină sunt aşteptaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, unde anchetatorii le prezintă materialul probator.

 „Astăzi am fost invitaţi la Parchet pentru prezentarea materialului. Practic astăzi vom vedea tot ce conţine dosarul. În cel mai scurt timp se va întocmi rechizitoriul. Tot astăzi vom afla şi încadrarea juridică a faptelor”, a spus avocatul fetei, Vlad Manoilă.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că în 1 august l-au omorât pe Trifu Schroth, un bărbat de 65 de ani, chiar de ziua lui. Victima era judecător în staborul ţigănesc şi a mers în căminul de la Medicină pentru o partidă de sex cu Carmen Bejan, care susţine că s-ar fi prostituat pentru că îl iubea pe Sergiu, iar acesta avea nevoie de bani ca să îşi cumpere o maşină.

După ce l-au ucis pe bărbat, studenţii l-au tranşat cu un cuţit cu lama de 17 centimetri şi l-au împachetat într-o valiză, iar picioarele le-au pus în saci de plastic. Apoi au pus cadavrul în partbagajul Mercedesului victimei, parcat în faţa căminului. Studenţii dau vina unul pe altul pentru comiterea crimei şi ambii sunt în arestul Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite