Timişoara: EXCLUSIV Cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: EXCLUSIV Cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României
Timişoara: EXCLUSIV Cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României

Doi afacerişti care au înşelat peste 110 de persoane fizice şi zeci de firme stau după gratii în aşteptarea judecării vinovăţiei lor.

Ciprian Nistor şi Andreas Nadasdy, cei doi timişoreni care au escrocat timp de mai mulţi ani peste 110 persoane fizice şi alte zeci de firme vor sta după gratii cel puţin 29 de zile. Decizia aparţine Curţii de Apel Bucureşti şi Tribunalului Bucureşti care au dat curs solicitării formulate de procurorul Viorel Cerbu de la Direcţia Naţională Anticorupţie a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Un milion de euro escrocaţi pe an


Procurorii DNA au lucrat mai bine de un an pentru a aduna toate dovezile escrocheriei de proporţii, derulată de cei doi pe parcursul a trei ani de zile. Prin trei firme paravan, care în hârtii făceau dezvoltare imobiliară, cei doi au încasat peste trei milioane de euro promiţând că ridică apartamente noi. În paralel au cumpărat servicii, autoturisme şi alte bunuri de la zeci de firme cărora le-au plătit doar o parte din sumele datorate sau pur şi simplu au folosit cecuri fără acoperire. Valoarea totală a pagubei este de peste 3 milioane de euro, bani escrocaţi în perioada 2006 – 2009.


Citeşte mai multe detalii despre cum au ajuns după gratii escrocii Radisson, mâine, în EDIŢIA DE TIMIŞOARA a ziarului

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite