Timişoara: EXCLUSIV Poliţistul „spray lacrimogen”, ameninţat cu bătaia de un taximetrist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: EXCLUSIV Poliţistul „spray lacrimogen”, ameninţat cu bătaia de un taximetrist
Timişoara: EXCLUSIV Poliţistul „spray lacrimogen”, ameninţat cu bătaia de un taximetrist

Agentul comunitar care i-a dat în ochi cu spray lacrimogen fostului consilier local Cristian Anton, actual şef la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC), a fost ameninţat de un taximetrist care a parcat ilegal că îi rupe mâinile.

Poliţistul comunitar Ciprian Lascu a fost ameninţat cu bătaia de un şofer de taxi care a parcat ilegal. „P. Adrian, din Timişoara, aflat la volanul autovehiculului echipat taxi îşi aştepta clienţii pe strada Titu Maiorescu deşi în acel loc nu era amenajată staţie. Taximetristul a refuzat să se legitimeze şi a trecut la ameninţări cu violenţa, spunându-i poliţistului comunitar că îi rupe mâinile”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare, Daniela Seracin.

Agentul a spus că împreună cu colegul de patrulă, Gabriel Mugur a încercat să îl legitimeze, moment în care a început scandalul. „Am încercat să îl dăm jos pentru că aşa este procedura când refuză să se legitimeze, moment în care au început ameninţările”, a povestit pentru "Adevărul" agentul Ciprian Lascu. După ce a fost dus la secţie, taximetristul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a refuzat să se legitimeze şi pentru că a parcat în loc nepermis.

Episodul „spray-ul”

Agentul Ciprian Lascu a mai fost protagonistul unui incident similar, tot pentru parcare nepermisă, dar rivalul a fost un consilier local. Agentul lucra la serviciul care se ocupa de ridicarea maşinilor parcate ilegal. Cristian Anton, consilier local la vremea respectivă, a parcat în loc nepermis, iar agentul şi personalul specializat au ridicat maşina. În momentul în care Anton a încercat să oprească operaţiunea de ridicare, agentul Ciprian Lascu i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi. Pentru incidentul respectiv agentul a fost penalizat cu retragerea a 15 % din salariu pe o perioadă de trei luni.

Vezi VIDEO cu scandalul provocat intre politistul comunitar si consilierul local Cristian Anton:

REALITATEA.NET - Poliţiştii timişoreni au împiedicat un bărbat să îşi ia tortul din maşina parcată ilegal. VEZI VIDEO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite