EXCLUSIV Nicu Covaci ţepuit de organizatorii unui un concert din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Covaci
Nicu Covaci

Liderul trupei Phoenix încearcă să recupereze în instanţă o datorie de 5.760 de euro, provenită de la organizatorii unui concert susţinut în 2011, la Bistriţa

Nicu Covaci nu are parte de linişte când vine vorba de România. Rockerul care trăieşte în Spania, s-a adresat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, pentru a recupera o datorie de 5.760 de euro, de la organizatorii unui concert.

„În data de 3 septembrie 2011 a fost semnat contractul de execuţie a unui concert între mine, ca manager al trupei Phoenix şi Vera Ikon SRL, în calitate de organizator, care s-a obligat să plătească 15.000 de euro. Noi am susţinut concertul stabilt prin contract, însă organizatorii nu şi-au respectat obligaţiile, achitând doar o parte din contravaloarea contractului”, a declarat Nicu Covaci.

Organizatorii evenimentului de la Bistriţa i-au plătit lui Covaci 9.240 de euro, uitând însă de restul de 5.670 de euro. Între timp, societatea Vera Ikon a cerut în instanţă intrarea în insolvenţă.

„Eu când vin în România stau mai mult pe la tribunale. Acum umblu să îmi recuperez banii de la Bistriţa, unde am fost ţepuit cu 5.760 de euro. Nu ştiu cât timp o să rezist aşa. Într-o bună zi nu o să mă mai pot controla şi atunci o să iasă rău. Nu se poate aşa cev, în ţara asta toată lumea fură pe toată lumea”
, a mai spus Nicu Covaci.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite