Timişoara: EXCLUSIV Directoarea vitezomană a spitalului de nebuni, anchetată de Ministerul Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefa Spitalului de Psihiatrie din Gătaia, Elena Palici, a devenit obiectul unei anchete a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), după ce a fost prinsă de radar conducând maşina instituţiei, în concediu medical, cu 110 km/H.

Elena Palici a fost prinsă de Poliţia Rutieră conducând cu 60 de kilometri peste limita admisă în localitate. Directoarea era în concediu medical când a fost prinsă de radar, iar pentru că era cu maşina instituţiei Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă. „Am primit o hârtie de la minister în care ne cerea să verificăm situaţia”, a spus medicul de la DSP Timiş, Tiberiu Nicola.

Medicul mandadat de DSP să facă ancheta a fost deja la Gătaia pentru a cerceta cazul şi a avut parte de o surpriză de proporţii: directoarea nu figura că este în concediu medical, în timp ce toată lumea ştia că este în concediu şi nu a mai fost la lucru de o lună. „Vom cerceta în continuare să vedem dacă întradevăr este în concediu”, a mai spus Tiberiu Nicola.

Potrivit acestuia situaţia directoarei este foarte gravă, femeia riscând să îşi piardă slujba. „Există două situaţii: fie doamna director nu este în concediu şi este grav că nu a fost la serviciu, fie este în concediu, iar atunci este grav că a condus maşina instituţiei în timp ce era în concediu”, a adăugat medicul de la DSP. Elena Palici a declarat ieri pentru "Adevărul" că este în concediu medical.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite