EXCLUSIV Dinel Staicu vroia să se ascundă în Ungaria şi era pe cale să deschidă o afacere acolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri din Craiova, arestat marţi de poliţia maghiară, a minţit când a declarat că se întorcea în România prin Ungaria. În realitate vroia să cumpere o proprietate mare şi să deschidă o afacere în ţara vecină. Reporterii Adevărul de Seară Timişoara au aflat unde vroia aceasta să se ascundă în Ungaria.

Dinel Nuţu, fost Staicu, a declarat după audierile de la Tribunalul din Budapesta că nu a dorit să fugă din România, ci doar a dorit să îşi rezolve afacerile din Germania şi Italia. Omul de afaceri a spus că era cu bagajele în drum spre România, prin Ungaria, în momentul în care a fost reţinut de poliţiştii maghiari, în parcarea supermarketului Lidl, din localitatea Mako, aflată la 20 de kilometri de graniţă.


FOTO: Dinel Staicu înainte de fuga în Ungaria şi după arestare

image

În realitate, lucrurile sunt stau cu totul altfel. După o investigaţie în Ungaria, reporterii Adevărul de Seară Timişoara au descoperit unde a stat, ce a făcut şi ce planuri avea omul de afaceri craiovean condamnat la şapte ani de puşcărie pentru fraudarea cu cinci milioane de euro a Băncii Internaţionale a Religiilor. Acesta a lăsat în urmă poveşti despre care oamenii implicaţi spun că se poate scrie un roman.


FOTO: Sediul poliţiei din oraşul maghiar unde vroia să se ascundă Staicu

image

Citiţi, mâine, în Adevarul şi Click, ce intenţiona să facă Dinel Nuţu, în Ungaria aflată la 20 de kilometri de graniţa cu România.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite