Timişoara: EXCLUSIV Fiul fostului şef DNA s-a înfruptat din plin cu bani publici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: EXCLUSIV Fiul fostului şef DNA s-a înfruptat din plin cu bani publici
Timişoara: EXCLUSIV Fiul fostului şef DNA s-a înfruptat din plin cu bani publici

La numai 30 de ani, avocatul Alin Speriusi, a reuşit să obţină încheierea unor contracte extrem de bănoase cu o regie a statului.

Sumele au fost încasate de tânărul avocat din banii publici pentru litigii legate de terenuri împădurite. Conform unui document intern al Prefecturii Timiş, avocatul de numai 30 de ani a încasat un tarif de 50 de euro pentru fiecare presupusă oră de consiliere, suma totală fiind foarte mare.

Chiar dacă nu are o experienţă vastă, care să îl recomande, Speriusi are o altă calitate mult mai interesantă. Este fiul fostului procuror-şef Vasile Vlad Speriusi care a condus în ultimii ani Serviciul Teritorial Timişoara al Departamentului Naţional Anticorupţie. Contractele pentru bani publici au fost încheiate în perioada în care Speriusi senior conducea DNA Timişoara şi era unul dintre cei mai puternici oameni din regiunea de Vest.

Contractele au fost descoperite după ce conducerea regiei a fost schimbată şi noul director a decis că e anormal să plătească bani unei case de avocatură în condiţiile în care are angajat un jurist. Avocatul Alin Speriusi susţine că a primit pe merit aceste contracte şi că tatăl lui nu are nicio implicare în afacere.

VINERI DIMINEAŢĂ:

Aflaţi cum au reacţionat agresiv fiul avocat şi tatăl fost procuror, despre câţi bani este vorba în afacere şi care este regia statului implicată, în



image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite