EXCLUSIV Nicu Covaci, liderul de la Phoenix, s-a trezit cu un cadou de 15.000 de euro GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motocicleta Triumph Rocket a fost lăsată într-o parcare păzită din Timişoara
Motocicleta Triumph Rocket a fost lăsată într-o parcare păzită din Timişoara

Un fan venit din Sidney a adus pentru Nicu Covaci o motocicletă Triumph Rocket 3, de 2.300 de cmc

Nicu Covaci, revenit la Timişoara pentru un concert susţinut în cadrul Festivalului Berii Timişoreana, a avut parte de o surpriză mare din partea unui fan, care i-a adus un cadou special din Australia. Acesta i-a dăruit o motocicletă de toată frumuseţea, care în România, poate fi cumpărată la mâna a doua cu preţuri între 10.000 şi 17.000 de euro.



GALERIE FOTO

Acest fan mi-e şi prieten, l-am găzduit cândva la mine în Spania. Băiatul a venit de la Sidney şi a vrut să îmi facă un cadou şi mi-a adus această motocicletă.  Este un motor Triumph Rocket 3, de 2.300 de cmc. Nu mai există aşa ceva în Timişoara. Este un motor imens, o bijuterie pe două roţi. Pentru că mă întorc acasă cu avionul trebuie să găsesc o variantă să îmi aducă cineva motocicleta în Spania”, a spus Nicu Covaci.

Liderul trupei Phoenix este cunoscut pentru pasiunea pentru motoare, acesta fiind membru de onoare în mai multe cluburi de bikeri din Germania, Spania şi România.

Eu datorez mult motocicliştilor şi îi respect. Lor de datorez că nu m-au lăsat să mor de foame, după ce am plecat din România. Ei mi-au oferit mâncare, loc de dormit, eu mă ocupam de scena pentru evenimentelor pe care le organizau. Este vorba de clubul Azgard, unde sunt numai băieţi duri, rockeri adevăraţi. E o lume dură, unde băieţii îşi lua libertatea de a fec ce doresc”, a povestit Nicu Covaci.



Nicu Covaci mai are acasă o motocicletă Honda CBX, special preparat, cu şase ţevi de eşapament. „Să mergi pe motor este cea mai frumoasă senzaţie de libertate. Niciunde nu poţi trăi acele sentimente, când te afli pe un motor de sute de cai. Acum un an am făcut 12.000 de kilometri, străbătând Germania, Spania şi România, până la Marea Neagră”, a mai spus Covaci.

Cadoul pentru Nicu Covaci
Nicu Covaci
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite