Timişoara: EXCLUSIV S-a emis autorizaţie de construcţie pentru cea mai înaltă clădire din capitala Banatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Timişoara a emis autorizaţia de construire pentru o clădire de birouri de 14 etaje care se va construi pe strada Gheorghe Lazăr. Clădirea care va fi destinată birourilor şi locuinţelor va avea şi trei etaje de parcări subterane.

Citeşte şi:
Timişoara: În Banat se construiesc cele mai puţine case din ţară
Apartamentele cu trei camere s-au ieftinit cu 800 de euro într-o lună
S-a inaugurat cel mai mare mall din afara Bucureştiului

Italienii de la Cavanaro vor să construiască o clădire de 14 etaje pe bulevardul Gheorghe Lazăr numărul 15, vizavi de construcţia de 12 etaje pe care au ridicat-o tot ei. Direcţia de Urbanism a primăriei a emis în această săptămână autorizaţia de construcţie pentru proiectul în valoare de 50.000.000 de lei (aproximativ 13.000.000 de euro). Termenul de execuţie a lucrărilor, potrivit autorizaţiei, este de patru ani. Arhitectul-şef al Timişoarei, Sorin Ciurariu susţine proiectele de clădiri înalte în zona respectivă. „Aceasta va fi viitoarea zonă bussines a oraşului. În plus cele două clădiri de pe Gheorghe Lazăr pot fi considerate ca o poartă de intrare în cetate”, a spus Sorin Ciurariu.


Citeşte mâine cum transformă investitorii Piaţa 700 într-o zonă de bussines, în timp ce Administraţia Domeniului Public nu reuşeşte să ţină pasul şi nici măcar să construiască o parcare, în:

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite