EVENIMENT Fostul solist de la Judas Priest concertează la Timişoara VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timothy S. Owens, fost solist al renumitului grup de heavy-metal Judas Priest, între anii 1997-2003, dar şi membru în bandul lui Yngwie Malmsteen, va cânta joi, 20 septembrie, la clubul Daos

Timothy S. Owens se află în primul său turneu european ca artist solo. Turneul a debutat în Belgia, la începutul acestei luni. Fostul solist de la Judas Priest va concerta la Timişoara, joi 20 septembrie, în clubul Daos. În deschidrea concertului vor urca pe scenă Sandstone din Irlanda de Nord, timişorenii de la Pandora şi Krepuskul din Cluj. Concertele vor începe de la ora 21.00. Biletele costa 30 de lei.



Timothy S. Owens a devenit cunoscut în 1996, după ce l-a înlocuit la Judas Priest pe Rob Halford. Înainte a cântat în trupa de power metal Winter’s Bane. În 2003, Owens a fost nevoit să îi cereze locul la Judast Priest aceluiaşi Rob Halford, care a decis să revină la formaţie. A activat apoi în grupurile Iced Eart, iar apoi a stat alături de o altă legendă, chitaristul Yngwie Malmsteen, cu care mai cântă şi astăzi.



Owens a scos două albume de studio cu Judas Priest: “Jugulator”, “Demolition”, alte două albume fiind din concerte live, cât şi pe DVD-ul “Live in London”. A fost candidat la premiul Grammy, pentru “Best Metal Performance”.

Colaborarea cu Yngwie Malmsteen a început în 2010, apărând şi pe albumul “Relentless”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite