Timişoara: Al doilea copil rănit în cumplitul accident de pe E70 a ieşit din comă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţul Dorin Avramescu, în vârstă de şapte ani, a ieşit din comă, după ce sora sa de un an şi tatăl său au murit într-o Dacie care a intrat pe contrasens.

CITEŞTE PE ACEEAŞI TEMĂ:

Martorii accidentului de pe E70 descriu scene de coşmar în care a pierit o familie (GALERIE FOTO)

Trei morţi şi un rănit grav pe DN 7

Puştiul este internat la Spitalul Judeţean Timişoara, iar azi – dimineaţă şi-a revenit, după ce a fost aproape 12 ore în comă. Mama sa, Adriana, s-a ales cu câteva coaste rupte, dar acum este în afara oricărui pericol, spun medicii.

Fetiţa ei, în vârstă de un an a murit în urma coliziunii, în ambulanţa care se îndrepta spre Spitalul Judeţean Timişoara. Tatăl micuţilor şi-a dat ultima suflare în braţele soţiei, printre fiarele contorsionate ale maşinii. Ultima replică a bărbatului a fost că nu vrea să îşi lase copiii fără tată, spun martorii.

Maşina a acroşat un automobil Mitsubichi, un Volkswagen şi s-a oprit într-un Ford, pe care l-a lovit frontal, după ce a lovit uşor alte două maşini.

Drama familiei Avramescu, originară din localitatea Criciova, s-a consumat într-o fracţiune de secundă, vineri după-amiaza, pe Drumul European 70 Belgrad-Timişoara, la jumătatea distanţei între cele mai mari oraşe din Timiş: capitala Banatului şi municipiul Lugoj.

Tatăl Mihai, de 36 de ani, de profesie mecanic auto, conducea o Dacia 1310 şi la intrarea în localitatea Chizătău a pierdut controlul volanului.

„Medicul legist susţine că a făcut infarct la volan. El a mai suferit un preinfarct anul trecut”, a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiţ Dacia a intrat pe contrasens direct în coloana care venea din faţă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite