Duşan Uhrin junior, noul antrenor la Poli Timişoara: „Vom juca un fotbal ofensiv”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul ceh a semnat în această seară contractul cu oficialii clubului bănăţean şi revine la echipa alb-violetă după doi ani. Duşan Uhrin junior promite fanilor un fotbal de atac.

Poli Timişoara are un nou antrenor începând din această seară. Tehnicianul ceh Duşan Uhrin junior a semnat angajamentul cu echipa „viola” cu Gheorghe Chivoirchian, preşedintele Consiliului Director, asistat fiind de Daniel Stanciu, team managerul clubului. Uhrin jr. A revenit la Timişoara duminică, când a avut deja o primă întâlnire cu Marian Iancu. Cei doi s-au vâzut şi înaintea întâlnirii oficialilor clubului cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş şi ai Consiliului Local. „Pot să vă spun că avem antrenor. Deocamdată nu am semnat, dar nu are ce să ne despartă. Mai trebuie semnat contractul”, avea să spună Iancu la CJT.

„Sper să avem din nou stadionul plin”

În această seară, Duşan Uhrin junior a semnat contractul şi se poate apuca de treabă. „Sper că vom avea din nou stadionul plin! Dar, înainte de toate, le transmit prietenilor noştri suporteri că vom juca un fotbal ofensiv, un fotbal de atac. Sperăm să scoatem cel mai bun loc posibil. Îmi doresc să am aceeaşi relaţie bună cu fanii ca şi data trecută, au fost nişte susţinători minunaţi. Sunt bucuros că avem din nou culorile pe care le-a avut echipa când am început să o antrenez în 2007. Acestea sunt culorile adevărate ale lui Poli!”, a declarat Uhrin junior.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite