Duşan Uhrin jr. negociază cu Iancu la Timişoara preluarea echipei Poli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dusan Uhrin Jr. s-a simţit foarte bine la Poli
Dusan Uhrin Jr. s-a simţit foarte bine la Poli

Reprezentanţii clubului bănăţean se întâlnesc astăzi, de la ora 14.00, cu oficialităţile locale pentru a pune la cale strategia pentru viitor. Uhrin Jr. se află la Timişoara pentru a semna cu Poli. 

Zi importantă pentru clubul Poli Timişoara. Marian Iancu şi ceilalţi oficiali ai echipei sunt aşteptaţi de reprezentanţii Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local, pentru a pune la cale colaborarea pentru sezonul 2011-2012. Întâlnirea va avea loc de la ora 14.00, în la Consiliul Judeţean. „Este o întâlnire informală în care se va discuta despre trecut, prezent şi viitor. Sper să ne ajute şi dânşi în continuare. Vom vedea ce este de făcut, de ce avem nevoie pentru anul viitor”, a declarat Iancu.

Garanţii financiare pentru cupele europene

Bossul echipei de fotbal va încerca să obţină un ajutor financiar substanţial motivând că UEFA a cerut ca toate echipele care paticipă în cupele europene să ofere garanţii certe. „Pentru sezonul 2011-2012 intră în vigoare sistemul Fair Play Financiar. Fiecare echipă care participă în cupele europene trebuie să prezinte o susţinere financiară consistentă. Cine nu face faţă, nu participă”, a mai spus Marian Iancu.

Uhrin e ca şi antrenor la Poli

Tot astăzi au loc şi negocierile pentru preluarea postului de antrenor principal la Poli. Cehul Duşah Uhrin Jr. a sosit de duminică la Timişoara, unde s-a întâlnit deja cu Marian Iancu. Discuţiile vor continua după şedinţa de la Consiliul Judeţean, însă cehul este deja ca şi antrenor la Poli. „Nu vreau să vorbesc din superstiţie despre acest lucru. Dar ne cunoaştem bine şi nu are ce să ne despartă în acest moment”, a încheiat Iancu.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite