Duşan Uhrin jr.: "Mă aştept de la toţi jucătoii să dea mai mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Poli Timişoara au revenit la antrenament, la baza sportivă „Dan Păltinişanu”, după două săptămâni petrecute în cantonamentul din Spania, de la Marbella.

La reunirea lotului bănăţean au lipsit cinci jucători, plecaţi la loturile naţionale: Alexa, Zicu şi Pantilimon au fost convocaţi de selecţionerul Răzvan Lucescu pentru turneul din Cipru, iar Tosaint Ricketts va debuta în naţionala Canadei în meciul amical cu Grecia, iar Pătraş a plecat în cantonamentul naţionalei Republicii Moldova, din Portugalia. Duşan Uhrin se va întâlni astăzi cu conducerea clubului pentru a stabili ultimele detalii despre lot. „Despre jucători noi este prea devreme să vorbim. Luni (n.r.astăzi) vom face o analiză cu domnul Iancu”, a spus tehnicianul ceh. Uhrin jr. s-a arătat nemulţumit de lotul actual, despre care spune că doar trei posturi sunt acoperite 100 la sută. "Nu vreau să vă spun care sunt acelea", a mai declarat Uhrin jr.

„Puteam avea rezultate mai bune”

Poli Timişoara a jucat cinci meciuri amicale la Marbella, împotriva unor adversari de valoare. Au fost trei meciuri cu echipe care evoluează în primăvara europeană: Young Boys Berna (0-0), Sparta Praga (0-0) şi Lech Poznan (1-3), plus jocurile cu Dnepr Dnepropetrovsk (1-3) şi Arka Gdynia (3-1).



„Rezultatele nu au fost tocmai bune pentru noi, putea fi şi mai bine. Au fost adversari care joacă în cupele europene. Dar la unele meciuri jucătorii au resimţit oboseala. La ultimul meci cu Dnepr am avut condus la pauză şi putea să marcăm şi patru goluri. Per ansamblu sunt mulţumit de cantonament, pentru că am avut ocazia să văd jucătorii cum reacţionează, cum se intergrează în sistemul de joc. Ştiu la ce mă pot aştepta de la ei în această parte de campionat”, a declarat Duşan Uhrin jr. 



Lavecchia are probleme fizice

Duşan Uhrin jr. are probleme mari în compartimentul de atac, unde jucătorii nu şi-au făcut pe deplin datoria în meciurile din Spania. „Atacanţii trebuie să dea gol. Dar mi-a lipsit pasa finală. Toate ocaziile noastre au ieşit în urma unor dueluri individuale. E prea puţin”, a mai spus Uhrin.jr. Atacantul italian Luigi Lavecchia, sosit de la Bologna, nu este încă pregătit sută la sută, astfel că nici nu a semnat încă cu Poli. „El nu a jucat o perioadă foarte lungă şi a avut probleme fizice. El a jucat în trei meciuri şi a făcut-o foarte bine. Este un jucători cu calităţi”, a mai spus antrenorul.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite