Dușan Uhrin jr: “Nu pot să vorbesc de arbitraj pentru că nu am atâția bani de amenzi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Dușan Uhrin jr. a acuzat arbitrajul în meciul Poli – Astra (2-2). Cehul a cerut un penalty pentru echipa sa în prima repriză și nu a văzut 11 metri la lovitura de pedeapsă a oaspeților.

Supărare mare la Timișoara după egalul obținut cu Astra Ploiești. Cehul Dușan Uhrin jr. a acuzat arbitrajul în meciul de astăzi. “În prima repriză a fost penalty la Zicu. Din ce am văzut eu, la Cisovsky nu a fost 11 metri. Nu pot să vorbesc despre arbitru, pentru că nu am atâția bani să plătesc amenzi. Spun doar ce am văzut”, a declarat Uhrin jr. Acesta a ținut să își felicite jucătorii pentru că au dominat meciul și și-au dorit victoria. "Am început foarte rău, am încasat gol imediat. După aceea ne-am trezit și s-a văzut că jucătorii doreau să câștige. În prima repriză am avut trei ocazii mari, iar în a doua nu mai vorbesc", a mai spus Uhrin jr.

Antrenorul Astrei, Tibor Szelymes a spus la conferința de presă de după meci că echipa sa ar fi meritat să câștige cu la trei, patru goluri diferență. “Mental încă suntem o echipă mediocră. Dacă eram buni puteam câștiga cu 4-0. Încercăm să facem din sezonul viitor o echipă de cupele europene”, a declarat fostul internațional.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite